Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányokkal ismerkednék lenne...

Navajonkivagyok kérdése:

Lányokkal ismerkednék lenne itt olyan aki szingli és ismerkedne?

Figyelt kérdés
[link] 24 éves vagyok és csatoltam magamról egy képet is, így azért kicsit tisztább hogy van e esélyem van nincs 😅.Magamról egy pár dolog: 190cm vagyok Székesfehérvári, de 20-30km es távolság se nagy gond 😁. Szeretek játszani beszélgetni túrázni (✨legfőképp erdőben✨). Leginkább bolondosnak és humorosnak tudnám leírni magamat. Nem lenne gond ha a leendő párom sem teljesen százas 🤪. Legfőképpen 18-25ig keresgélek, de ha esetleg kicsit kilógsz elképzelésből attól még rápróbálhatunk☺️. Most kérdezheted magadtól hogy miért nincs barátnőm ha így nézek ki 🤔 a válasz pedig az hogy nagyon szűk a baráti köröm és ezáltal nehezen ismerkedem 🤷 (najó vissza olvasva ez nagyon ego volt de ez most így jött😂) Légyszi ha már itt elkezdünk beszélgetni és megadom az instámat vagy facebookomat ne tűnj már el thx🙃 nos nagyjából ennyi lenne, ha felkeltettem az érdeklődésedet szívesen várlak ☺️ (srácok tudom ez már keserves próbálkozás de egy próbát megért😅).

#randi #ismerkedés #barátnő #emberi kapcsolat #Haszerencsemvannemvagymessze
2021. jún. 22. 19:43
1 2
 11/18 anonim válasza:
Szerintem helyes vagy, bár én idősebb vagyok és jóval messzebb, de kívánom, hogy sikerrel járj!
2021. jún. 22. 21:42
 12/18 A kérdező kommentje:
#11 köszönöm ☺️ hát már jó lenne
2021. jún. 22. 21:56
 13/18 anonim válasza:
Nem nézel ki rosszul, de ezzel a gyík testtel a kigombolt inges mellkasvillantást hanyagolni kéne. Jóindulatból írom.
2021. jún. 22. 22:58
 14/18 anonim válasza:
Jesszusom, először is fogd vissza a smileykat. Max akkor írhatsz így egy nőnek, ha már évek óta kapcsolatban vagytok, de ha első benyomásként ezt meglátja...
2021. jún. 22. 23:00
 15/18 A kérdező kommentje:
#14 igen ezt mondták már páran. Én ezzel csak megerősíteni akarom hogy milyen célzattal írok valamit. Plussz egy közvetlenség érzetet ad. De mivel ezt nem elsők közt kaptam tőled így megfogadom
2021. jún. 22. 23:17
 16/18 anonim válasza:
Hát öcsém, fogalmam sincs mit keresel itt, srácként mondom hogy úgy tűnik, külsőre nincs veled semmi gond. Én is azt mondom hogy a túl sok emojizást meg a mellszőrvillantást tényleg hanyagold, sok sikert
2021. jún. 23. 01:05
 17/18 anonim válasza:

15: 1-2 smiley akkor is bőven elég, a posztodban 12 van (belemszámolva a csillagokat is)...

Sok szerencsét

2021. jún. 23. 01:08
 18/18 timitimea880 válasza:
Szia 18 vagyok szívesen ismerkednek veled :)
2021. jún. 24. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!