Mit csimáljak,hogy egy pasi észrevegyen? Milyen női praktikákat javasoltok?
Na, akkor meg is van a hiba. Ezen kellene dolgozni, hogy legyen önbizalmad! Amikor LÁTSZOTT RAJTAM, hogy teli vagyok tervekkel, célokkal, lendülettel, AKKOR "FOGTAM" ÖNKÉNTELENÜL VALAKIT!
Akkor "dobta a gép" magától az illetőt. (Az más, hogy azóta teljesen kihűlt a lelkesedés egymás iránt egy csomó félreértés folytán.)
Sajnos kérdező, NEM ELÉG "megfogni" Valakit - sokkal több munka van egy kapcsolatban, mint hinnénk! Én pedig 40-es éveimben tanultam ezt meg. De hát jó pap is holtig tanul...
Ui: nekem úgy sikerült idáig eljutnom, hogy a nálam gyengébb önérdek érvényesítő képességű Édesanyámat támogattam haláláig.(32 éves koromig tudott támogatni, azután már én segítettem Neki mindenben 13 éven át.) Tehát olyan élethelyzet állt elő, amikor "erős"-nek kellett lennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!