Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érem el hogy észrevegyen?
Nagyon tetszik egy srác, de még nem is ismerem. Új suliba kerültem és hála a vírusnak a fél osztályt még nem ismerem. Van egy srác az osztályomban, eddig csak úgy online órákon láttam őt, meg követem instán, de ennyi. Annyira tetszik nekem.. olyan kis csendes, meg cuki. Nem tudom miért de teljesen belezúgtam. Mindenképp szeretnék vele beszélni, de nem tudom hogyan oldjam meg. Barátnője nincs, szóval hátha esélyes a dolog. még sosem volt barátom, de viszonzatlan szerelembe volt már részem :))
Amúgy folyton ezzel az említett sráccal álmodok, pl. tegnap éjjel is. Azt álmodtam hogy megölelt és én megcsókoltam, aztán azt mondta hogy "nem lehet". Mire megkérdeztem volna, hogy miért nem, megszólalt az órám xD
Na mindegy is. Szóval szeretnék vele találkozni, de félek mert nem akarom hogy megtudja bárki is az osztályból.. Anélkül hogy ráírnék, hogyan érhetném el, hogy beszéljünk? Tudom hülyén hangzik, de egyszerűen nem merek írni neki. Légyszi értelmes válaszokat, nem bírom ha támadnak az emberek.. érzékeny típus vagyok :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!