Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek volna nála esélyem...

Szerintetek volna nála esélyem vagy ez semmit se jelent ?

Figyelt kérdés
Diákmunkán szoktam dolgozni, és dolgoztam együtt egy csajjal. Igazából egész jól elbeszélgettünk a nap folyamán, sokszor odajött segíteni meg én is neki, meg párszor nevetett, mosolygott is meg volt szemkontaktus is.
2021. jún. 19. 21:51
 1/8 anonim válasza:

Ez semmi teso. Ezek mind semmitmondo adatok. Ezekre ne alapozz.

Hívd el valahova fagyizni vagy valahova s megtudod hogy mit mondd rá. Ennyi

2021. jún. 19. 21:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem. Csak azért kérdeztem mert egyszer azt mondják már a legkisebb jelre is hogy nagy dolog, máskor meg ezt amit te is.
2021. jún. 19. 21:54
 3/8 anonim válasza:

Anyukám..

Ember

Ha akarsz tőle valamit akkor merj kezdemenyezni

Hivd el valahova

2021. jún. 19. 21:55
 4/8 anonim válasza:

Azért nem semmi,ahogy az egyes mondja.De összességében igaza van.Attól még hogy kedves veled,és beszélgettek nem biztos hogy randizna is veled.De mindenesetre ami eddig volt az nem semmi semmi esetre sem...mert nyitott még a kérdés,hogy vajon van-e esélyed nála.

Ahogy az 1-es írta,derítsd ki,hívd el valami munkán kívüli tevékenységre,ahol kimondottan szórakozási céllal vagytok együtt.

2021. jún. 19. 21:56
 5/8 anonim válasza:
Legyél már férfi és hívd el valahova ha akarsz tőle valamit.
2021. jún. 19. 22:35
 6/8 anonim válasza:

Ne nyomulj. Erre figyelj oda. 🙂 Az jó, ha több időt vagytok egymás társaságában mármint így munka közben! ,de ha ez friss,

Én a helyedben várnék picit a "randival", a nők manapság jobban szeretnek kezdeményezni. Tisztelet a kivételnek!

2021. jún. 19. 23:01
 7/8 anonim válasza:
#6, a nap legrosszabb tanácsa, hogy várja meg amíg a nő kezdeményez.
2021. jún. 19. 23:50
 8/8 anonim válasza:

Én hány nővel szemetem már,hányan rám mosolyogtak,sőt aranyosan is beszélt velem.

Hasonlóan gondolkodtam mint te kérdező,de én semmit sem léptem soha sem,mert hát attól mert rendes veled még nem biztos hogy akar veled randizni.

Igazából bánom is hogy 1x sem léptem eddig.

Szerintem még egy kicsit várj,beszélgess vele,ha tudsz minél többet légy vele,ezekután ha már tényleg érzed a harmóniát lépj.

Hajrá.

2021. jún. 20. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!