Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek is szerencse kell...

Szerintetek is szerencse kell a pártalálhoz?

Figyelt kérdés
Nekem még randi sem jön össze. Fiú vagyok, pedig nem vagyok csúnya. Csak nincs szerencsém vagy nem tudom.
2021. jún. 17. 21:54
 1/8 anonim válasza:
Szerencsétől is függ részben.
2021. jún. 17. 22:10
 2/8 anonim válasza:
Attól még lehetsz balf.sz, needy stb.
2021. jún. 17. 22:11
 3/8 anonim válasza:
Szerencse sok mindenhez kell de nem feltétlen csak attól függ.
2021. jún. 17. 22:12
 4/8 anonim válasza:

Nőként válaszolok.

Szerencse is biztos kell, de aki a sült galambot várja, az nem tudom, hogy mit vár, tényleg.

Én sosem féltem kezdeményezni, ha valaki megtetszett, akkor megtettem a lépéseket.

Sokat beszélgettem barátnőkkel, mindenki azt mondja, hogy a pasik nem kezdeményeznek, nekünk kell, ha akarunk valamit. Ez nagyon gáz, mert elvileg férfiakról beszélünk, nem kislányokról.

A másik: ha egy kapcsolat szar, akkor nem vergődök benne évekig, hanem kilépek, esélyt adva, hogy a következő jobb lesz. Aki kényelemből, gyávaságból, pénzért stb. benne ragad a szarban, az megnézheti magát. A jó kapcsolatot ki kell érdemelni.

2021. jún. 17. 23:32
 5/8 anonim válasza:
A sültgalambot, mégis mit várnak?
2021. jún. 17. 23:37
 6/8 anonim válasza:

Annyiban más a helyzet manapság, hogy a szép lányok kb. bárkit megkaphatnak akit akarnak, így egyértelmű, hogy már van barátja vagy pedig találna jobbat is nálunk. Ne azt mond, hogy nem vagyok csúnya, hanem azt, hogy jól nézek ki!

De ez csak egy elmélet amin át kell lépni. :D

Valóban a férfinak kéne odalépni, csak szüksége van tapasztalatra. Tapasztalat nélkül oda se mer lépni leszólítani valakit vagy pedig nagyon bénán teszi. Neten érdemes gyakorolni.

A szerencse a legkevesebb amire szükséged van. Fejlesz a kommunikációt. mondjuk. Én bárkivel akivel elkezdek beszélgetni neten összejön a dolog, mert tudom, hogyan kell. Semmi extrát nem csinálok csak normális vagyok és tudom milyenek a nők és mit szeretnek. Ez csak tudás amit bárki képes lenne megtanulni és valamiért mégse teszik. Meg persze ne néz ki reménytelenűl.

2021. jún. 18. 09:47
 7/8 anonim válasza:
Nem szerencse kell, hanem jóképűség, mellé pedig egy elfogadható magasság.
2021. jún. 18. 11:44
 8/8 anonim válasza:
Hát attól még, hogy szerencséd van és jó csajjal hoz össze a sors, attól még nem biztos, hogy össze is fogtok jönni. Ha van lehetőséged ragadd meg, de attól még sok erőfeszítésbe kerül, hogy egyáltalán összejöjjetek, nemhogy még akkor fenn is tartsd a párkapcsolatodat.
2021. jún. 18. 18:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!