Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek az emberek többség...

Szerintetek az emberek többségének volt már komolyabb kapcsolata 16-17 évesen?

Figyelt kérdés

Nekem nem volt, meg az osztály társaim többségének sem.

Ti mit tapasztaltatok?

Régebben nem zavart hogy nem volt akkoriban barátnőm de most egy kicsit igen, elgondolkodtam rajta hogy milyen lett volna ha.

2021. jún. 16. 09:06
1 2
 11/17 anonim válasza:
Nem.
2021. jún. 16. 12:31
 12/17 anonim válasza:

Miért ne lehetne komolyabb?

Én már 17 évesen is csak úgy tudtam belekezdeni egy kapcsolatba, hogy az örökké fog tartani. Oké, hogy nem tartott, de mégis hogy kellett volna belevágni? Hogy most szórakozgatok Bélával 5 percig, aztán majd jöhet a Józsi? Mi komolyan gondoltuk, én legalábbis, még gyűrűt is kaptam a pasitól. Ha nem akart volna félreqrni, bármi lehetett volna belőle!

2021. jún. 16. 12:42
 13/17 anonim válasza:

Már 16 évesen elkötelezitek magatokat? Az kemény... Még gyerekek vagytok! Élnetek, pasiznotok, buliznotok kell!

Majd megbánjátok később! Jó is az, mikor egyedül neveli valamelyik szülő a gyereket, mert az egyikük - többnyire a férfi - rájön a húszas évei elején, hogy még élni akarja az életet, nem pedig pelenkát akár cserélni 20 évesen...

Basszus, jövőre leszek 30, de még csak most kezdtem el azon gondolkodni, hogy eleget csajoztam már, és ideje lenne megállapodni! 😅

2021. jún. 16. 12:49
 14/17 anonim válasza:

13-as:

Nem mindenki vágyik kalandokra. Sokak inkább a stabilitást szeretik.

2021. jún. 16. 13:09
 15/17 anonim válasza:

Nekem volt komolyabb kapcsolatom tizenévesen, 5 évig tartott. Otthon kellett lennünk időre, és minden programhoz szülői engedélyt kellett kérnünk, de azért "komolynak" éreztük :)

Rajtam kívül alig volt 1-2 embernek az osztályban, a többiek szingliben nyomták, vagy csak rövidebb ismerettségbe kerültek.

A mai napig bánom, hogy olyan hosszú időre lekötöttem magam egyvalaki mellett akkoriban, csakhát irtó menőnek gondoltam magunkat, mert mi kapcsolatban voltunk...

Sokaknak bejön ez a tiniszerelem-dolog, nekem sajnos nem és úgy érzem, hogy soha nem fogom visszakapni azokat az éveket.

Ilyen is van :)

2021. jún. 16. 13:43
 16/17 anonim válasza:

A kérdés arra vonatkozott, hogy az emberek többségének ebben a korban volt e már.

Erre a válasz egyértelműen nem.

2021. jún. 16. 13:50
 17/17 anonim válasza:
Persze, hogy nem.
2021. jún. 17. 06:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!