Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek az emberek többség...

Szerintetek az emberek többségének volt már komolyabb kapcsolata 16-17 évesen?

Figyelt kérdés

Nekem nem volt, meg az osztály társaim többségének sem.

Ti mit tapasztaltatok?

Régebben nem zavart hogy nem volt akkoriban barátnőm de most egy kicsit igen, elgondolkodtam rajta hogy milyen lett volna ha.

2021. jún. 16. 09:06
1 2
 1/17 anonim válasza:

Komolyabb. xD

Igen, szerelmes szinte minden osztálytársam volt már 16-17 évesen, de csupán nagyon kicsi töredéke éli túl a középiskola után párkapcsolatban, viszont akik igen, olyanokat ismerek, akik össze is házasodtak. Vannak még ilyen csodak, de nem ez a többség.

Szerintem egyáltalán nem lehet komolynak nevezni az iskolai szerelmet, ami elmúlt, főleg nem 5-10 év távlatából. En konkretan pofan rohogom magam, hogy foglalkoztam egyaltalan ott pasikkal.

2021. jún. 16. 09:20
 2/17 anonim válasza:
Ne aggódj a komoly kapcsolatok majd 24 felett fognak kezdődni az egyetem után :) Addig csak diákszerelem szerintem. Én is ugyan így voltam vele most 26 éves vagyok, máshogy látom a dolgokat. Volt már komolyabb kapcsolatom és sokkal jobb volt nekem is és a barátnőmnek is (megjegyzem neki volt előtte kapcsolata de az nem volt komoly) Szóval kitartást és fel a fejjel :) Addig csináld amit szeretsz és élvezd az életet, és ha úgy van sportol valamit, ajánlott :D
2021. jún. 16. 09:21
 3/17 anonim válasza:
15-évesen,már nősülni akartam. Olyan szerelmes voltam a lányba !
2021. jún. 16. 09:26
 4/17 anonim válasza:
29 évesen se volt még fél évnél hosszabb kapcsolatom.
2021. jún. 16. 10:18
 5/17 anonim válasza:
Dehogy volt!
2021. jún. 16. 10:18
 6/17 anonim válasza:
Ezek tini kapcsolatok, és ugyan a kamasz fejlődésében ezek lehetnek komolyak, de mint párkapcsolat, nyilván nem.
2021. jún. 16. 10:33
 7/17 anonim válasza:
Könyörgöm,már 14 évesen javában kurnak össze vissza,mégis milyen kérdés ez?
2021. jún. 16. 11:20
 8/17 anonim válasza:
27 évesen még csak egy kapcsolatom volt, az is tartott 2 hétig, ki lettem dobva. F.
2021. jún. 16. 11:23
 9/17 anonim válasza:

Igen... Ma lenne jó diáknak lenni, mert 8. - ban már dugják gőzerővel a kiscsajokat a fiúk...

15 éve még még lemosatta az egyik lány osztálytársam szemeiről a sminket a tesitanár! Le is szidta, hogy mit képzel magáról!

2021. jún. 16. 11:31
 10/17 anonim válasza:

17 évesen jöttem össze az akkor 25 éves párommal, a kapcsolat 4 éve tart, nemsokára házasodni kívánunk.

Szóval nekem összejött a komoly kapcsolat 17 évesen.

De a legtöbb osztálytársamnak nem igazán. Szerintem a gimiben talán 5-10%-nak élte túl a kapcsolat az egyetemet is, ami nyilván sok mindent kihozhat az emberből vagy távolságot kíván.

Jelenleg úgy tudom rajtam kívül egy lány van, aki együtt maradt a barátjával, akivel 16 éves kora körül jött össze, de a pasi már egyetemista volt akkor.

2021. jún. 16. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!