Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ilyen kapcsolatra csak én vágyom?

Ilyen kapcsolatra csak én vágyom?

Figyelt kérdés

Nem lógunk minden nap egymás nyakában, nincs harag ha valaki nem a facebook előtt ül egész nap, és nem válaszol egy órán belül, az élet egyéb dolgaival is foglalkozhat mellette, nem korlátozzuk egymást, felfogjuk hogy a kapcsolat nem egy nyálas romantikus film amiben mindig dúl a love, viszont kölcsönös mély szeretet van, és jóban rosszban kitartanak egymás mellett, a problémákat megbeszélik.

Ilyen csak az én fejemben létezik?

2021. jún. 15. 21:54
1 2
 11/18 anonim válasza:
én olyanra vágyom, ahol egész nap egymáson lógunk messengeren
2021. jún. 16. 00:59
 12/18 anonim válasza:
Szerintem is ez elég alap. Tán rossz tapasztalataid voltak, kérdező?
2021. jún. 16. 12:17
 13/18 anonim válasza:
Én is csak ilyenre vágyom! 24/F
2021. jún. 16. 14:32
 14/18 anonim válasza:
Szerintem is ez lenne a normális, úgyhogy én is ilyenre vágyom :)
2021. jún. 16. 15:13
 15/18 anonim válasza:

Én viszont nem ilyenre vágyok.

Nyílván nem lehet 0-24-ben együtt lenni, de én igenis igénylem a rendszeres kontaktot. Mivel vállalkozó vagyok, a munkám is rugalmas, szóval nálam ez sem akadály. Persze, akinek olyan a munkája, azt megértem, hogy nem tud a telefonján lógni...

25/F

2021. jún. 16. 18:02
 16/18 anonim válasza:

Kedves 15-ös válaszoló:

A rendszeres kontakt és a nem lógunk folyamatosan egymás nyakában között azért hatalmas különbség van.

Én együtt élek a párommal, és munka közben a nap folyamán többször is adunk életjelet, de én meg tudnék őrülni a folyamatos írogatástól. Pontosabban azzal nincs bajom, ha jönnek az üzenetek, de azzal már lenne, ha az azonnali reakció elvárás.

Egy ideje én is egyéni vállalkozó vagyok, tehát éppen megtehetném, hogy mindent egyből lereagáljak, de baromira kizökkent. És nem akarok egész nap a gép előtt rohadni, amikor itthon vagyunk akkor már szeretnék vele foglalkozni. De ahhoz az kell, hogy amikor munka van, akkor munka legyen. Méghozzá hatékony.

2021. jún. 16. 18:42
 17/18 anonim válasza:

Kedves 16-os:

Teljes mértékben egyetértek veled, valószínüleg rosszul fogalmaztam meg a korábbi válaszomat.

Üdv,

15-ös válaszoló

2021. jún. 16. 19:56
 18/18 anonim válasza:
Ez a normális pár év után. De azért az elején dúljon már a szerelem.
2021. jún. 19. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!