Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valaki komoly kapcsolat?

Valaki komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés

29 éves leszek. Mostanra érzem úgy, hogy szeretném magam elkötelezni egy hölgy mellett.

Nem cselédet szeretnék, aki főz - mos - takarít rám, hiszen ezeket én is szívesen csinálom!

Egy társra vágyom, aki a barátom is egyben, és akivel közös jövőnk lehet!

Tudom, hogy nem egyszerű a mai világban a társkeresés! Sőt! Az élet egyik legnehezebb feladata a megfelelő társat megtalálnunk magunk mellé!

Mégis, nagyon sok embernek sikerül a boldogságot megtalálnia, és azt a személyt, aki mellett úgy érzi, hogy neki mindig süt a Nap! Én is hiszek ebben!

Egyébként szeretek még kirándulni, konditerembe járni - már 11 éve - , futni, biciklizni, barátokkal grillezni - vagy akár bulizni.

Természetesen, máshol is próbálkozom, mert úgy gondolom, bárhol ott lehet az a hölgy, akit keresek!

Ha valakinek számít, Budapesttől lakom 20 percre.

2021. jún. 15. 17:39
1 2
 11/14 anonim válasza:
Azta!
2021. jún. 15. 22:35
 12/14 A kérdező kommentje:
Még szakács is voltam már!😀
2021. jún. 15. 22:42
 13/14 anonim válasza:

Nem tudom, mások hogy vannak vele, de ettől a hölgyezéstől mindig is kirázott a hideg. Lány vagy nő bőven megteszi.

A “hölgyem” megszólítás (tehát üdvözlési forma) egy középkorú úriembertől szívmelengető is lehet, de a szó ismételgetése inkább erőltetett.

Sok sikert, hogy találj magadnak párt! :)

2021. jún. 16. 11:32
 14/14 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm!
2021. jún. 16. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!