Itt nők nem írnak ki kérdéseket ismerkedés témában?
2. Egy nővel sem találkoztam innen, mert heteroszexuális nő vagyok, barátnőm meg van.
1.
#20-as, nem csak alkalmit keresek, viszont akikkel találkozok, azok rendszerint a seggükre a legbüszkébbek és csak a kúró lájkokat gyűjtögetik instagrammon / tiktokon. Néha becsúszik mellé egy bölcsészdiploma, de ettől még nagyon buták. Tarthatsz nagyképűnek, de nekem fontos, hogy a leendő párom jól is nézzen ki és intelligens is legyen. Ha valamelyik nincsen meg ezek közül, akkor az nem lesz hosszúéletű.
Egyébként meg racionálisan választanék párt, ha már egyszer a gyerekvállaláson gondolkodnék és azt szeretném, hogy a gyerekem minél optimálisabb adottságokkal születne meg.
Amíg ez kilátástalan, addig maradnak az egyéjszakások / lány barátok.
#23.
Erről beszélek.. fogadjunk a zseni mérnök írta..
Ilyen stílussal max náthát szoktál te összeszedni öcsém és még neked all feljebb.. hiába vagy 25 ha agyban max 12:D
#27.
En nem vitázok de szurkolj neki.
Én vitázni szemtöl szembe szoktam es nem itt es igy. Nincs is min.
Szurkolj neki nyugodtan
Személyes ismerettseg nelkul nem vitázok senkivel plusz ismerettseg nelkul nem velemenyezek.
Te sem ismersz engem ahogy én se téged.
Mégegyszer. Aki jó nem dicsekszik csak cselekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!