Itt nők nem írnak ki kérdéseket ismerkedés témában?
#9.
A sikertelen az te vagy,mert én nem dicsekszek csak cselekszek.
És személyesen udvarlok Nőknek..illetve alkalmira is személyesen szerzek.
Az edzős dumát dobd félre már lejárt lemez.
Hidd el én feljebb vagyok,mint Te ezért nem is dicsekszem,mert megállsz a fejlődésben te "izomagy".
#11-es, mernoki diplomas narcisztikus "izomagy" vagyok. Szexualis eletemben es a karrieremben is elertem eddig minden celomat es 2. diploma megszerzesen gondolkodok. Nagyon meglepodnek, ha "feljebb" lennel 25 evesen, jelentsen is ez barmit. Ettol fuggetlenul felolem erezheted magadat feljebb, ettol nem lesz kevesebb alkalmim es ugyanolyan jol fogok aludni ;)
Az edzesen meg majd akkor gondolkodj el, ha te vagy egy kozeli hozzatartozod fog a mozgasszegeny eletmod szovodmenyeivel kuzdeni. Biztos, hogy veletlen van nalunk annyi kover, szivbeteg es sajat egeszsegere igenytelen ember, hogy vilagszinten "irigylesre" melto statisztikat alkot a tarsadalmunk.
#16.
Okes én a közszférában dolgozok, 28 éves vagyok,munkám miatt is kigyúrt vagyok ha erröl van szó. Hasznalom is naponta a fizikumom. Találd ki mi a foglalkozásom. Az edzés.. Tesókám én több mint 10éve gyúrok.
Cseszheted a diplomáidait, ha ezzel vered nagyra magad, verd magad másra is, például miért csak alkalmikat keresel te állat? Kevés a diplomád a kapcsolathoz? Kevés vagy emberileg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!