Van itt ilyen no?
Olyan hölgy aki esélyt sem lát a párkapcsolatra (mar sokat próbálkozott és nem sikerült),de most mégis úgy gondolja,h ad meg 1 esélyt magának.
33 éves vagyok,házzal,munkával rendelkezem,nem a külsőt hanem a belsőt nézem.Nem ítélek el senkit....szóval akar lehetsz a periféria szélén álló akárki is én szoba állok veled.
Jelen! De inkább barátságra gondoltam, mint párkapcsolatra - a párkapcsolatokban nem hiszek. Azonkívül elég nagy a korkülönbség.
Van egy olyan ismerősöm, akit nem a külsőm "fogott meg", hanem a belsőm. Hivatali szinten tartjuk a kapcsolatot.
Igen, bizonyos értelemben a periféria szélén állok - önhibámon kívül. (Édesanyám haldoklása miatt nem tudtam dolgozni nagyon sokáig - végigkísértem 13 éven át, éjjel-nappal nonstop.) Visszasegítenek többen a munkaerőpiacra.
Ui: mi a Tisztes Polgári foglalkozásod, ha szabad kérdezni?
Üdv:
47/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!