Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogy kell aszexuális nőket...

Hogy kell aszexuális nőket keresni? A nők hány százaka aszexuális? Ők is fenn vannak Tinderen?

Figyelt kérdés
Egy nőről sem tudom, hogy aszexuális. Impotens férfiként csak aszexuális nők jöhetnek szóba, mert nem akarom, hogy félrek*rjanak és csak a pénzemért legyenek velem.

2021. jún. 8. 18:21
1 2
 11/18 anonim válasza:

Tisztelt Kérdező!

Ha impotens vagy, akkor TE VAGY AZ ÉN EMBEREM! (Aszexuális vagyok.) A pénzről nem tudok nyilatkozni - legfeljebb annyit, hogy megtaníthatnál az üzleti fortélyaidra, hogy én is "jól járjak"...

Most már csak az életkorodat kellene megírni, az érdeklődési körödet/köreidet és azt, hogy földrajzilag kb. milyen távolságra vagyunk egymástól találhatóak. Aztán mehetne a privátozás...

Üdv:

47/N

2021. jún. 9. 07:32
 12/18 anonim válasza:

Ha nem kúr félre, de a pénzedért van veled, az már 50%-kal jobb, nem?

35 aszex N

2021. jún. 9. 08:32
 13/18 anonim válasza:
Én annak örülök az üzenetedben , hogy pozitívan állsz a kereséshez és nem adod fel!
2021. jún. 9. 17:11
 14/18 anonim válasza:
Én szerintem demiszexuális vagyok, nem olyan fontos a szex. Nem szeretem a túl szoros kapcsolatokat sem, akik 24/7 együtt vannak. Sok ilyen nő van amúgy, pláne, akik még tanulnak vagy olyan típusú a munkájuk. 22/L
2021. jún. 14. 13:07
 15/18 anonim válasza:
#14 ezt a demit hogy kell amúgy elképzelni? most rákerestem és azt írja, hogy érzelemhez kötött a szex. de ez azt jelenti, hogy kapcsolatban fontos vagy ott sem az vagy hogy van ez :D
2021. jún. 14. 18:18
 16/18 anonim válasza:
Fontosnak éppen nem fontos, leginkább úgy, hogy ha szerelmes vagyok valakibe kíváncsiságból kipróbálnám, bár leginkább őt szeretném kielégíteni, látni, ahogy elélvez, szóval nem a saját libidóm a lényeg.
2021. jún. 16. 21:13
 17/18 anonim válasza:
#16 tökéletes pár lennél szexuálisan a kérdezővel. Mert ő nem aszexuális szóval amire mégis vágyik azt megadnád neki. És ez nem lenne túl sok neked sem.
2021. jún. 16. 21:30
 18/18 anonim válasza:

Sok Nő aszexuális akinek nem kell a szex egyáltalán,nem nehéz ilyeneket találni.

Szerintem Aszexuális/Impotens férfit nehéz találni :(

aki nem akar egyáltalán szexet,testiséget. csak ölelés puszi mást nem!

aszex 33N

2021. jún. 18. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!