Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok mit szólnátok egy...

Lányok mit szólnátok egy randihoz a szedd magad!eperföldön?

Figyelt kérdés
Már ha egyáltalán van még eper az eperföldeken és nem szedték még le az összeset.600 forint nem sok egy kiló eperért,lehet hogy már elkéstem és leszedték az összeset,mert olcsó volt.

2021. jún. 6. 14:26
1 2
 11/15 anonim válasza:

Van az 1500nm-es kertemben elég eper. A piacon is szokott lenni 800-1500/kg áron...

Az a pár száz ft különbség nem fog megölni. Ilyen csóró tirpák randit tuti kihagynék.

2021. jún. 6. 19:48
 12/15 anonim válasza:

Kreatív, jó ötlet.

De nekem baromira nem lenne kedvem órákig állni randi címszó alatt a tűző napon. De ha a csaj bírja akkor mehet. Víz legyen nálad.

2021. jún. 7. 10:24
 13/15 A kérdező kommentje:
12 sokan mennek az eperföldre fiatalok idősek vegyesen és kibírják.
2021. jún. 7. 10:43
 14/15 anonim válasza:
#12 Nem ácsorogni kell a napon,hanem hajladozni.Vagy azt hitted a kérdező leszedi neked az 5kg epret?
2021. jún. 7. 10:45
 15/15 anonim válasza:

#12 nekem az eperszedés nem program, sőt még a hátam is fájna tőle. Lehet bunkó pesti vagyok, de nekem az, hogy bemegyek a boltba és megveszem annyiért amennyi megéri.

Ez kur@ jó program annak, aki szereti ezeket. Én nem ez vagyok.

2021. jún. 7. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!