Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Flörtölt velem ?

Flörtölt velem ?

Figyelt kérdés
A minap találkoztam a liftbe egy házban lakó idősebb hölggyel aki már második alkalommal beszélgetést kezdeményez mosolyog és végig néz ahogy kiszállok a liftből..Azt veszem rajta észre hogy mintha picit zavarban lenne mert mindig a lift elején megáll...Mindig mondja hogy a pizzámnak milyen jó az illata meg hogy milyet rendeltem..
2021. jún. 4. 15:08
1 2
 11/19 anonim válasza:
Nekem is lehetne ilyen szomszédom.
2021. jún. 4. 16:20
 12/19 A kérdező kommentje:
Legközelebb ha látom mit mondjak neki ami nem tolakodó ?
2021. jún. 4. 17:04
 13/19 anonim válasza:
Megkóstolod a pizzám?
2021. jún. 4. 17:06
 14/19 anonim válasza:

Én nem hívnám flörtölésnek..

Te meg kispályás vagy kerdezo

F

2021. jún. 4. 17:24
 15/19 anonim válasza:

"Szia! Állandóan rád gondolok. Nagyon bejössz nekem. Volna kedved megenni velem egy pizzát."

Aztán: "Megfoghatom a kezed?" "Megcsókolhatlak?" Aztán összepuszilod a nyakát, azután az egész testét, utána dugtok egy hatalmasat, és ez így megy tovább a végkimerülésig. Kívánok neked kellemes együttlétet vele. Élvezd helyettem is.:)

2021. jún. 4. 17:32
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért vagyok kispályás de nem is érdekel...Nem a kioktatás érdekel egyszerűen csak feltettem egy kérdést..De lehet kedves kommentelő te mindennap más nővel vagy..
2021. jún. 4. 17:37
 17/19 anonim válasza:
Barátom, invitáld be elfogyasztani azt a pizzát, nem hiába dobja fel ezt a labdát, hát csapd is le. Aztán úgy is menni fognak a dolgok.
2021. jún. 4. 18:57
 18/19 anonim válasza:

Igen,a pizza jó lehetőség.Ha újra emlegeti a pizzát,akkor mond neki hogy ha úgy érzi annyira jó illata van kopogjon be nyugodtan szívesen megosztod vele.

De tudok jobbat.Mikor legközelebb pizzát rendelsz,egy szeletet tegyél az ajtaja elé egy cetlivel,amin az áll,"a kedvenc szomszédodtól". Kopogj be,és ne várd meg míg ajtót nyit.Így ha nincs önbizalmad könnyedén kikerülheted a feszélyezett pillanatot,hogy konkrétan kezdeményezel.Viszont elindíthat ez az egész valamit.Mert aranyossnak fogja találni,és ezután még jobban keresné a társaságod :) És akkor lehetne folytatni hogy legközelebb megehetnétek közösen is.Onnantól meg már sínen van az ügy :)

2021. jún. 4. 20:34
 19/19 anonim válasza:
Adja magát a dolog, hívd át legközelebb pizzázni. Mázlista vagy egy dögös milf szomszéddal, hajrá!
2021. jún. 5. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!