Flörtölt velem ?
Én nem hívnám flörtölésnek..
Te meg kispályás vagy kerdezo
F
"Szia! Állandóan rád gondolok. Nagyon bejössz nekem. Volna kedved megenni velem egy pizzát."
Aztán: "Megfoghatom a kezed?" "Megcsókolhatlak?" Aztán összepuszilod a nyakát, azután az egész testét, utána dugtok egy hatalmasat, és ez így megy tovább a végkimerülésig. Kívánok neked kellemes együttlétet vele. Élvezd helyettem is.:)
Igen,a pizza jó lehetőség.Ha újra emlegeti a pizzát,akkor mond neki hogy ha úgy érzi annyira jó illata van kopogjon be nyugodtan szívesen megosztod vele.
De tudok jobbat.Mikor legközelebb pizzát rendelsz,egy szeletet tegyél az ajtaja elé egy cetlivel,amin az áll,"a kedvenc szomszédodtól". Kopogj be,és ne várd meg míg ajtót nyit.Így ha nincs önbizalmad könnyedén kikerülheted a feszélyezett pillanatot,hogy konkrétan kezdeményezel.Viszont elindíthat ez az egész valamit.Mert aranyossnak fogja találni,és ezután még jobban keresné a társaságod :) És akkor lehetne folytatni hogy legközelebb megehetnétek közösen is.Onnantól meg már sínen van az ügy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!