A való életben is vannak olyan lányok akiknek náluk idősebb pasik jönnek be, vagy csak a filmekben?
Eddig csak ilyen nőkkel találkoztam. Engem pl több száz nő utasított vissza, csak mert fiatal vagyok (24), és sok ilyen nő inkább összejött náluk 15-20 évvel idősebbel.
Szóval férfiként fiatalnak lenni sokkal hátrányosabb, mint idősnek.
Akárhogy is nézzük a nők 99%-a inkább olyan férfival van, aki idősebb mintsem fiatalabb. A személyiség nem számít. Velem is egy csomószor megesett, hogy személyiségileg teljesen jól kijöttek tőlem 5-10 évvel idősebb nőkkel, de a végén elutasítottak, mert zavarta őket, hogy fiatalabb vagyok. Volt olyan nő, aki CSAK a korom miatt utasított vissza, és inkább választott helyettem egy pszichopata bűnöző stricit (egészen addig, amíg le nem ültették). Szóval teljesen mindegy a személyiségem a nőknek, mert végül úgyis elutasított mind, mert fiatal vagyok és inkább idősebbet választottak.
Magyarországon nem az a fő ok, hogy érettebbnek gondolják őket. Itt ennek csak egy oka van: 💵💵💵💰💰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!