Csongrád-Csanád megyei lányok lenne kedvetek ismerkedni?
Tisztában vagyok vele ,hogy momentán kialakult egy alapvetőnek mondható társadalmi elvárás azzal kapcsolatban ,hogy az embernek 21-2 éves fejjel úgymond illik felmutatni valamit.Az én esetemben azonban -sajnos- ez nem valósult meg.Jelenleg 12 osztállyal rendelkezem az érettségi letételére illetve a továbbtanulásra vonatkozó igényeimet kénytelen voltam háttérbe szorítani, elsősorban családi okok miatt.Nagy vonalakban arról lenne szó ,hogy a szüleim házassága az utóbbi 5-6 évben megromlott ,édesanyám pedig itt maradt egyedül 7 gyerekkel -engem is beleértve- ,jómagam a családi pesztonka szerepét töltöm be ,ami ennyi gyerek esetén értelemszerűen nem egy napi 1-2 órás művelet.Az utóbbi időben viszont kezd lazulni a nyakam körül a hurok a nagyszüleim aktívabb közreműködése révén.Eme extra időt pedig szeretném a szociális készségeim polírozására fordítani.
Ami a jövőbeli terveimet illeti természetesen szeretném letenni az érettségit ,majd ezt követően kitanulni jelnyelvi tolmácsnak.Az egyetem még mindig tervben van ,viszont azt addig nem merem beválallni amíg teljesen önnálló agyagi forrással nem rendelkezem.
21 éves vagyok biszexuális ,és lány.
Ui:.intoleráns vagylagos gondolkodású egyének,kiéhezett perverzek illettve lányt harmadiknak keresők kíméljenek.Köszönöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!