Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mézes társkeresőn mennyi idő...

Mézes társkeresőn mennyi idő után mentek át élőbe?

Figyelt kérdés

Tehát ennyi idő után találkoztok élőben.

A minél gyorsabbnak előnye, hogy nincs sok félreértés, mert nem 2 hónap után szembesül az ember a másik valódi énjével.

De valakinek meg lehet, hogy kell az idő.

Ja meg a netes részben milyen témákat érdemes felhozni.

2021. máj. 30. 21:53
 1/5 A kérdező kommentje:

*netes társkeresőn

*mennyi idő

Mán este van xd

2021. máj. 30. 21:54
 2/5 anonim válasza:
Ejha xd
2021. máj. 30. 22:29
 3/5 anonim válasza:

Nálam még soha nem sikerült netesből élőbe átjutni. Általában a lányok még azelőtt eltűnnek szó nélkül, mielőtt ténylegesen beszélgetni kezdenénk.

Most tényleg hogy várják el, hogy megismerjenek engem, meg én őket, ha vissza se írnak az (amúgy a barátaim és a gyógypedagógusom és a pszichológusom szerint is korrekt és illedelmes) üzeneteimre? Már komolyan azt kezdem gondolni, hogy a covid alatt teljesen elfelejtettem hogy kell udvarolni és beszélgetni. Ezek a dolgok személyesen nekem természetesen jönnek.

Ideális esetben az az elképzelésem, hogy a lány ha szimpatikus vagyok neki, akkor visszaír és randit beszélünk meg pár héten belül. És arra el is jönne, nem menekülne el és nem alázna meg és nem becsmérelne.

2021. máj. 30. 23:00
 4/5 A kérdező kommentje:

Nekem is ugyanez a véleményem. Előbb-utóbb megszűnik a kommunikáció.

Most van egy lány, aki írogat, de szerintem egyre kevésbé aktívan.

Lehet, hogy az lenne a legjobb, ha ezen a ponton megkérdem, lenne-e kedve találkozni.

2021. máj. 31. 08:54
 5/5 anonim válasza:
Szerintem 1-2 hét után lenne normális - már ha naponta beszélgettek. Ha csak napi 1-2 üzenet megy át, akkor nem mernék 1-2 hét után találkozni.
2021. máj. 31. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!