40+ korúak hol szoktak ismerkedni manapság? Nem alkalmi szexpartner keresésre, vagy fizetős szolgáltatásra gondoltam, hanem sima randizásra.
"Ha a férfi 40+-os, akkor mondjuk egy buliban simán ismerkedhet. Nyilván nem vele egyidős nőkkel, hanem fiatalabbakkal"
És megvolt a mai esti mese is. Egyszer volt, hol nem volt. Minden huszonéves nő negyvenes fószerekről álmodik. Itt a vége, fuss el véle :)
+40-50 korosztály leginkább élőben ismerkedik akárhol.
Vannak páran akik online próbálkoznak, de rettentően kevés.
Én hobbi oldalon nagyon jól és könnyen tőlem picit fiatalabbakkal.
40-es nő
17. Akkor pl. a Túratárs oldal, vagy a Hobbi kertészek klubja. :)
15.
#18.
Azt elfelejtettem hozzá tenni, hogy nem vagyok túlzottan társasági ember. Nem csoporthoz szeretnék csatlakozni, hanem simán csak egy valakivel lenni. Ez jelenthet nehézséget?
18. Nem gond. Ráírhatsz ismerkedés céljából bárkire az adott hobbi oldalon, aki szimpatikus, csak esetleg 1-1 kisebb csoportos összejövetelen vagy kiránduláson könnyebben, nyitottabban és fesztelenebbül elindul a társalgás, és rögtön van is miről beszélgetni.
18.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!