Hol lehet egy valamirevaló pasit találni? 48/N
A társkereső oldalak tele vannak idiótákkal. Meg huszonéves kölykök írkálnak nekem. Pffff Egy intelligens férfira vágyom, aki már letett valamit az asztalra. Igen, fontos hogy diplomás legyen, én is az vagyok. Társadalmilag legyen magas státusza. Ezalatt azt értem, hogy komoly és felelősségteljes munkája legyen. Magas beosztása. Ezzel engem is emelne. A tudat, hogy vele lehetek. Fontos az anyagi szabadság is. Magas legyen, és legyen humora. Főleg az az intellektuális humor jön be. Azzal le lehet venni a lábamról.
De egyszerűen ilyen pasas nem létezik, vagy ha van is, az mind nős. A nős pasikkal való szeretői státuszból meg rohadtul elegem van, a nős pasik csak ígérgetni tudnak. Elválni és elköteleződni egyik se akar.
Hol lehet manapság Középkorú nőként ismerkedni?
A külföldi férfiak azért szoktak fiatal lány ismerősökre írni mert ők nem a húst látják. A gyakorin is sokszor van hogy 20 éves lány és német üzletember hivja magához stb.
A realitás 45+ éves nő nem vonzó egy gazdag sikeres férfi számára akiről te írsz. Sok 20-30 éves bugyija ázik át ilyenekre ahhoz
Igazából nem értem mit vagytok úgy oda
Diplomás létére elvárja, hogy legyen biztos háttere, egzisztenciája, talán valamennyivel magasabb státuszú. És?
Nem huszonévestől várja ezt el, hanem egy már megélt, középkorú férfitól.
Jaaa hogy már nem huszonéves írja ezt le értem. Ha huszonévest pénzel a kedves középkorú férfi az nem probléma?? Az miben különbözik nálatok? Ja mert friss hús:D
Egy huszonéves nőci is ugyanúgy kihasználja a középkorú, pénzes pasiját, talán még arra is, hogy feljebb jusson, néha az irodában lehet párszor lepippantja meg miegyebek... 😅
És akkor mi van? Titeket ez miben bánt vagy érint?
Mindenkinek vannak elvárásaik. A férfiaknak is, nőknek is. Ez egy ilyen világ.
Annyira kétszínű az egész, szánalmas :-D
Jah én meg millios nettót szeretnék kezdőfizunak.
Lehetséges? Lehet.
Esélyes? Nem gyakorlatilag kizárt.
Nehogy már szemétség legyen,őszintén leírni hogy egy sikeres férfi amit leír nem fog egy 48 éves nőt választani. Ez tény.
Miért ne választaná? Nem minden sikeres férfinak van 18 éves szeretője. Nem minden férfinak csak annyi az elvárása, hogy friss legyen és fiatal akit csak használhat.
Vannak ilyenek is. De nem kizárólagos ok arra, hogy ne legyen egy érett nő mellette. Én ha külföldi jómódú férfiakat látok, sokszor nagyon sokszor láttam korban hozzájuk hasonló nőket akik éppenséggel szépek voltak de látszódott rajtuk a kor.
Nem minden sikeres férfi akar olyan kapcsolatot ahol felszínes dolgok vannak. Vannak olyanok akiknek ettől már több kell, nem csak egy tárgy.
Nem kell minden nőt lenéznetek csak azért mert egy bizonyos kor felett van. Ennyire nem kell utalni őket azért mert van elvárása. Mindenkinek van ez tény.
27-es
Igen az általad leírt tipus létezik de az a baj hogy tévúton jártok.
Az ilyen párok úgy alakultak ki hogy fiatalon összeházasodtak vagy 10-30 éve együttélnek, a nő megöregedett a férfi mellett de ennek ellenére a férfi szereti és kitart mellette. Ti viszont úgy képzelitek volt egy sikeres férfi gazdag befolyásos és eleve egy idős párt választott maga mellé, na ez nem így müködik!!
Hanem a fiatal párja mellette öregedett meg, ez óriási különbség!
A nemesebbik részem elsült 48 éves nincs lakása de preztiz meloja van stb.
Köszönöm a semmidre már bukó is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!