Aki tetszik fiú,a földönkívüliek után érdeklődik évek óta. Nőtársaim,nem bizarr,morbid számotokra ilyen fura érdeklődés?
Amúgy 15-ös szerintem látta a Szomszédok az űrből sorozatot vagy volt még egy abba csáposok voltak de emberi formát is tudtak felvenni, annak nem tudom a címét, a kapitány elment egyetemre oktatni, hogy jobban megismerje az emberi viselkedést, az egyik kisgyerekként iskolába járt a többi kettőre vagy háromra már nem emlékszem csak elkezdtem nézni. Vígjáték volt mind a kettő.
Amúgy kíváncsi lennék pl. 15-ös és a 18-as két "földönkívüli" fajukra jellemző táplálkozási, kommunikációs, szaporodási , illetve érzelmi biológiájukra, képességeikre, hogy ők, hogy élnek úgy cakumpakli.
Individumok vagy kollektív tudatban tengetik a napjukat. :)
Illetve volt még nagyon régen egy pár részes sorozat, "A hegy gyomrában" azt hiszem ez volt a címe, ott voltak pompom testű csápos földönkívüli szerűségek.
Ja amúgy most árultad el magad, hogy ember vagy, mert a fejedből pattant ki a genusod neve, jól van legalább van kreatív készség. :)
Ha csak nem gondolattal alkotsz. Hehe
Na viszont a kérdező nem erre kíváncsi. Figyi ha zavar, hogy a fiút a földönkívüliek érdeklik, akkor lehet keresned kéne mást nem?
Ez is olyan érdeklődés, vagy hobbi, mint másnak a lovassport, vagy az autók, biztos olvasni ilyen kérdést is, hogy a pasi akit kiszemeltem autóimádó, szerintetek nem bizarr?
15-ös tudatja és tudja között különbség van. " csak pár beavatott ember tudatja kik vagyunk" :D
Hát jó akkor majd mesélnek rólatok ők.
20-as a kamu profilokra is jogosan morci és csalódott egy ember, köztük én is, ha velem ismerkednél így, hogy felveszel egy alakot ami számomra mondjuk szimpi, aztán hebegve habogva telepatikusan lekommunikálnád hogy hát ő izé nem így nézek ki, akkor nem hinném, hogy tudni akarnád mit gondolnék rólad. Egy nagy csalódás lennél tök mindegy hogy földönkívüli vagy-e vagy a világ csodája.
Az megint más ha úgy jönnél oda, hogy nézd ez vagyok valóban én, és elmondanád, hogy miből lehet tudni valójában hogy néz ki egy alakváltó, aztán megmutatnád a képességed, és elmondanád, hogy csakis védelmi célra használod, így azt mondanám, wooow, ez igen!
Bár azon gondolkodtam, hogy egy alakváltó nem zavarodik bele egy idő után, hogy valójában ki is ő?
Ezek komoly kérdések.
Ezért is nem tudom mit mondhatnék, mert már sok okból is használtam az alakváltást.
De ha úgy szeretnéd, egyetértek, magamat adom, amint a másik nemmel való kommunikációra kerül a sor. Eddig is így tettem, csak nem jó helyen kereshettem, talán emiatt is jött az eszembe.
A képességeimet nem mutathatom meg egy idegennek, mert még a végén kikotyogná és elég volt a népünknek az 51-es körzet sztorija. Ott is csak az amerikaiak kedvességéből nem tudódhatott ki népünk eredete és biológiája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!