Aki tetszik fiú,a földönkívüliek után érdeklődik évek óta. Nőtársaim,nem bizarr,morbid számotokra ilyen fura érdeklődés?
2. Jó a humorod.^^
Kérdező: az természetes, hogy az ember kíváncsi. Normális, hogy érdekli egyedül vagyunk-e.
De egyébként miért csak a nőktől kérdezed??🤔
De akkor feltételezed, hogy minden férfi fura, és ezért kérdezed csak a nőktől?...
Igazából mind1 is nekem.
Bocsanat, nincs sok időm valaszolgatni. A népemet nem fednem fel, hogy kik vagyunk. Csak pár beavatott ember tudatja kik vagyunk:)De a nevemet elarulhatom. Nem szeretnénk intergalaktikus háborút kirobbantani szerencsétlen plejadiak miatt.
Kérdező, ha nem bánod a szondazast, esetleg valamikor elszallhatok feléd.
Üdv: Gjrhrkrl (ejtsd Gjürhürkrül, de az üket alig hallhatoan)
#15, de akkor diplomáciai kapcsolatok kellenek, mert az ország meghódítása nem ártana pár sci-fi kütyü által.
Szóval, Gjrhrkrl, ha segítesz akkor megkapod egy általad választott országot magadnak :D
#14 minden csávó fura, ahogy minden nő is, a kérdés hogy el tudod-e viselni
Persze mert csak kamuzol 15-ös. 😃
A plejádiak nem rabolnak embereket azok a szürkék és a reptiliánok.
A szondázás is nem a jó eszközök közé tartozik szóval szép mese de az egész katyvaz kedves emberi srác vagy lány. Ennél azért több fantaziat vártam volna. 😏
#17 én nem így tanultam a Jokibra bolygón. Nem Gjrhrkrl vagyok, hanem Kdrjns. A szondázás emberi jelenség, amikor alkoholt fogyasztanak, ami valamiért kiüti őket.
Ne viccelj már, a reptiliánok nincsenek azon a szinten, 1-2 repül, de a metánlégkörből nem tudott kiszabadulni.
A plejádiak tényleg "nem lopnak", mert a szürkékkel végzik el a piszkos munkát 😅
Na de mindegy, mi a trivestisek alakváltóak vagyunk, úgyhogy hölgyeim, az vagyok éppen, akit akartok hogy legyek 😂
18-as akkor légy önmagad! :D Ti is csáposok vagytok, vagy humanoid típusúak?
17-es vagyok!
Amúgy a reptik és a szürkék között is vannak jók akik együtt dolgoznak nem csak a plejádiakkal.
Hát ezt nem is tudtam, hogy a plejádiak szürke futárokat alkalmaznak. :D
Szerintem a plejádiaknak nincs szükségük futárra, de mindegy is. :D
Az öreg bácsival is elkommunikáltak telepatikusan, akit látogattak, aztán később felröppent a hír, hogy a két plejádi lányka valójában két táncos nő, és emberek és nem plejádi földönkívüliek.
Szóval 18-as melyik fantasy generátort használtad az interneten egy földönkívüli faj nevének létrehozására? :)
Hidd el ebbe a századba már igen nehéz dolga van bármelyik földönkívüli fajnak hiszen az emberek manapság már videomanipulációs, és képmanipulációs dolgokkal is tisztában vannak a mesterséges intelligencia alakváltó készségéről nem is beszélve, csak egy reface és máris máshogy néz ki az illető a képen vagy a videón, így nehéz lenne bizonygatni bármelyik földönkívülinek hogy ők bizony földönkívüliek. :)
Alakváltani én is tudnék digitálisan.
18 vagyok, és semmilyen netes módszert nem használtam, létező Genus vagyunk a társainkkal együtt (a fejemből pattant ki, van jelentése)
Nincs szükség futárra ez tény, de tudod hogy megy ez, semmiből sincs elég sok :D
Igyekszem magamat adni, de eddig el lettem utasítva, így más bőrébe bújok, és úgy lehet esélyem. A személyiséget meghagyom, plusz ha akarnám se tudnám megváltoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!