Lenne kedve valakinek ismerkedni egy aszexuális-leszbikus nővel?
Figyelt kérdés
Szeretem a könyveket, állatokat, természetet, a humort. Visszahúzódó, csendes vagyok.
Szívesen ismerkednék ilyen beállítottságú nővel.
Budapest mellett élek egy kisvárosban.
32N
2021. máj. 25. 21:44
11/22 anonim válasza:
Legtöbben semmit sem tudnak erről a dologról, bár a kérdező nem felvilágosító oldalt akart nyitni, bennem felmerül, ha nincs szex, akkor is nyilván igény van a partner kellemes külsejére, ahogy egy irodában is szép kollegák kellenek a főnöknek, szex nélkül is szépet akar látni a szemével. Aszexuálisnak sem kell szexuálisan taszító személy, gondolom. Meg kell jelenni vele stb.
2021. máj. 25. 23:54
12/22 anonim válasza:
Igen
2021. máj. 26. 03:06
13/22 anonim válasza:
A kérdés megfogalmazható úgy is, hogy: Szintén csendes társalkodónő kerestetik.
2021. máj. 26. 11:08
14/22 anonim válasza:
Szerintem inkább a plátói szerelem utáni igény ez.
2021. máj. 26. 11:37
15/22 anonim válasza:
Tengerparton áll egy tölgyfa, aranylánc csüng az ágain...
2021. máj. 26. 11:50
16/22 anonim válasza:
Nem kéne kekeckedni.
2021. máj. 26. 12:19
17/22 anonim válasza:
Nem tudjuk, mi az oka annak, hogy nem akar embert intim testi közelségbe a kérdező, veleszületett dolog, vagy trauma, de neki is igénye van érzelmekre, emberi közelségre. Mondjuk a helyében inkább barátságot keresnék, nem "kapcsolatot", mert ebből az szokott kisülni, hogy az egyik fél szerelmes lesz, aztán vagy elutasíttatik, vagy kínlódós szánalomszex kezdődik, egyik rosszabb, mint a másik. Szinte lehetetlen, hogy egy bármilyen kapcsolat két résztvevője ugyanazon a hőfokon legyen/maradjon. Nagyon nehéz.
2021. máj. 26. 12:22
18/22 anonim válasza:
Igen
26N
2021. máj. 27. 11:12
19/22 anonim válasza:
Leállnátok a kérdező szekálásával? :P Ha valaki aszexuális és leszbikus, az azt jelenti, hogy szexuális vonzalmat nem érez senki iránt, romantikus vonzalmat meg csak nők iránt érez, ergo homoromantikus. Nincs benne se molesztáló nagypapi, se egyéb trauma, ez ugyanúgy magától alakul ki, mint a heteroszexualitás és a heteroromantikusság.
2021. jún. 3. 23:02
20/22 anonim válasza:
Elég régi kérdés. Sikerült azóta megismerkedni valakivel?
Elég szűk réteg felelhet meg ennek a feltételnek. Ezért meg is lepődtem ezen a kérdésen, de nagyon örülök, hogy rá találtam. Ha még aktuális akkor én szívesen ismerkednék. (28/N)
2021. nov. 12. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!