Lenne kedve valakinek ismerkedni egy aszexuális-leszbikus nővel?
Figyelt kérdés
Szeretem a könyveket, állatokat, természetet, a humort. Visszahúzódó, csendes vagyok.
Szívesen ismerkednék ilyen beállítottságú nővel.
Budapest mellett élek egy kisvárosban.
32N
2021. máj. 25. 21:44
1/22 anonim válasza:
Aszex vagy nem mindegy kivel ismerkedsz neked úgysincs igényed a szexre.
2021. máj. 25. 21:49
2/22 anonim válasza:
Pedig ha talál egy magához hasonlót, csökken mindkettejük magányérzése. Mondjuk az aszexuális-leszbikus nekem nem világos, ha nincs testi vonzalom, akkor mindegy a másik neme, úgy gondolom. Hacsak nem érte férfi részéről erőszak, és azóta iszonyodik tőlük.
2021. máj. 25. 22:06
3/22 anonim válasza:
1es, 2es. Az asszexuális és az aromantikus nem ugyanazt jelenti
2021. máj. 25. 22:39
4/22 anonim válasza:
Most utánaolvastam, és egy aszexuális interjúalany azt mondta, aszexuális nem lehet homoszexuális, mert mindkét irányban hiányzik a testi vágy.
2021. máj. 25. 22:45
5/22 anonim válasza:
Igen, de szerinted testi kapcsolat nélkül nem létezik párkapcsolat?
2021. máj. 25. 22:47
6/22 anonim válasza:
De igen, de ha nőkhöz vonzódik, akkor az a nemhez való vonzalom, azaz máris nem a szexualitást nélkülöző. Van benne nemiség, hiszen a női nemhez kötődik.
2021. máj. 25. 22:57
7/22 anonim válasza:
Az asszexualitásban az is benne van, hogy ugyanúgy szerethet (het !) a másikhoz bújni, romantikus dolgokat csinálni, csak a szex marad ki. Illetve van olyan asszexuális akinek egyszerűen nem fontos a szex, de amúgy ha jó a partner, akkor 'eltűri, elviseli' . És azt, hogy milyen nemű partnerrel szeret valaki romantikázni (akár traumák miatt) az eltérő lehet.
2021. máj. 25. 23:01
8/22 anonim válasza:
Sok házasságban automatikusan ezek a tünetek iksz év után. Eltűrik a másik testét, könyörületszex van. És a menopauza után is sokaknál előáll ugyanez, nem kell már senki intim motozása. Nagyon is gyakori dolognak tűnik, csak élethelyzet és/vagy életkor kell hozzá...
2021. máj. 25. 23:05
9/22 anonim válasza:
Ha troll kérdés, nagyon okos :D
2021. máj. 25. 23:31
10/22 anonim válasza:
Elképesztően nehéz lehet ilyen társat találni, szerintem nem troll.
2021. máj. 25. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!