Hogyan ismerkedjek, ha csúnya vagyok? F
Mint a legtöbb ember, én is szeretnék társat találni.
Kb. egy éve társkeresőzöm, már előre sejtettem, hogy mi lesz a vége, de a járványügyi korlátozások miatt adtam a dolognak egy esélyt.
Tavaly voltak matcheim, de általában sosem válaszoltak, vagy ha csodával határos módon be is indult a beszélgetés, nagyon vontatott volt.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az egyik képen a macskánk is fent volt. Ismerősöm körberöhögött, hogy mégis miért van kint az a fotó. Letöröltem, na, kb. azóta még a c típusú lányok sem lájkolnak. Bebizonyosodott, amitől tartottam, hogy azt a relatív kevés lájkot is csak a macska miatt kaptam.
Mostmár megbizonyosodtam róla, hogy v.szeg nagyon csúnya és/vagy férfiatlan lehetek, de akkor hogyan tovább? Élőben is számít a kinézet.
Eddig, legjobb tudomásom szerint nem tetszettem senkinek, kivéve egy lánynak, de ő meg nekem nem tetszett.
Képet küldhetek (nem a macskáról), de csak privátban.
Huszonéves srác vagyok.
3. vagyok, csak most tudtam megnézni a képeket. Köszi, hogy elküldted.
Nem vagy csúnya, átlagos arcod van. Nagyon fiatal vagy még, biztos sokat fogsz még férfiasodni. Egyébként a dumádat érdemes fejleszteni.
A cica pedig kifejezetten gyönyörű!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!