Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mit tegyek, hogy ha valakivel...

Mit tegyek, hogy ha valakivel elkezdek ismerkedni, ő szépnek talál, de nekem ő nem jön be?

Figyelt kérdés
Küldök magamról kèpet, gyönyörűnek talál, meg nagyon bejövök neki. Utána küld magáról, de nekem meg egyáltalán nem jön be és szerintem csúnya. Ez esetben mit tegyek? Azt se mondhatom, hogy legyünk csak barátok, mert kapcsolat miatt írt rám, csak az jó neki. Mit tehetnék ilyen helyzetben, hogy ne bántsam meg? Ha őszinte vagyok vele akkor megsértődik meg sértődékeny.

2021. máj. 18. 14:30
1 2
 11/16 anonim válasza:
Én ilyenkor csak tíltom. F.sznak se hiányzik, hogy megsértödjon és elkezdjen ócsárolni. Nem biztos, hogy elkezdene gyalázni, de én nem kockáztatom meg. Ennyi.
2021. máj. 18. 20:58
 12/16 anonim válasza:
Megírhatod neki, hogy nem az eseted. Ha megsértődik, az az ő baja.
2021. máj. 19. 00:35
 13/16 anonim válasza:
Mióta érdekel bárkit h a férfinak h esik ha nemet kap? Személy szerint azt tapasztaltam h soha de soha senkit nem érdekelt vajon mit okoz nálam azzal ha elküld ocsmány módon a jóédesbe vagy szimplán csak nem vagyok az esete. Am semmit, mert nem érdekel, csak ezt már ugye sosem tudják meg, de mégis semmilyen megértést vagy bármit nem tesznek bele, csak kőkeményen NNNNEEEEMMM.
2021. máj. 19. 01:34
 14/16 anonim válasza:
Velem azt csinaltak a lanyok hogy nem irtak vissza, randira nem alartak jonni mert valami kifogasuk mindig volt
2021. máj. 19. 10:47
 15/16 anonim válasza:
Azért én elsőre soha nem ítélnék,főleg nem fotó alapján.Élőben is más mindenki,meg ha mindenben összhang van,akkor lehet teljesen más szemmel fogod majd látni..Nyilván ne legyen visszataszító,de ha nem bradpitty,attól még lehet szeretni valakit..
2021. máj. 25. 15:20
 16/16 anonim válasza:

Szerintem nem kell annyira túlragozni, úgyis valószínűleg az lesz a vége hogy mindennek elhord.

"Bocsi, másra számítottam. Nem szeretném folytatni az ismerkedést"

2021. máj. 26. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!