Mit tegyek, hogy ha valakivel elkezdek ismerkedni, ő szépnek talál, de nekem ő nem jön be?
1, volt már olyan, hogy valakinek megírtam ezt kultúráltan, erre elmondott mindennek, hogy én se vagyok ám szebb, előtte meg gyönyörűzött nekem. :D
Pedig én nem akarok senkit megbántani.
Kérdező, 1-es vagyok, ezért írtam a válaszom végére hogy ha szellemileg érettebb és értelmes gondolkodású emberről van szó az megérti és elfogadja. Nyilván aki szellemileg egy gyerek szintjén van és megsértődik azzal nem tudsz mit kezdeni, de ez meg már az ő éretlenségére vezethető vissza és nem te a hibád hogy megsértődik.
Mindezt férfiként írom, én is inkább szeretem azt hogy őszintén megírják nekem egy ismerkedés alkalmával ha a nőnek nem tetszem külsőre, minthogy szó nélkül eltűnjön vagy tovább hitegessen. Nincs semmi gond az őszinteséggel, azzal van probléma aki ezt nem tudja elfogadni és nem képes értékelni.
Egy olyan férfi akinek ha elmondod az őszintét megsértődik, akkor az belülről se okés. Nem hogy még elkezd téged sértegetni. Hát milyen viselkedés ez? :D
Ilyen idióták véleményére ne adj. Sértegessen, kit érdekel? :3
Majd ki hisztizi magát aztán keres másik lányt.
Személyes véleményem az hogy a külső számít, de nem sokat. Hosszú kapcsolatban mindketten sokat változtok külsőleg, optimális esetben együtt öregedtek meg.
Ha csak a külsővel van baj, én adnák neki egy esélyt egy személyes találkozóra. Ha ott 'hibátlan' és tényleg csak a külső a baj eltekintenék ettől.
Ha nem tudsz a külsővel semmilyen körülmények között megbékélni, akkor jobb megmondani az őszintét mint eltűnni. Ha normálisan tudja kezelni akkor kicsit sajnálhatod, mert valószínűleg ami külsőben nem adatott meg azt pótolja belsőben. Aki elküld ilyen miatt annak meg örülj mert későbbiekben más véleményed miatt lenne nagyobb 'robbanás'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!