Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Transzlányként ismerkednék...

Transzlányként ismerkednék fiúval?

Figyelt kérdés

MTF azaz fiúból lány transznemű vagyok, alsóműtétem még nem volt de a mindennapi életben a nőiességre maximálisan adok és életvitelszerűen nőként élek, a hivatalos papírjaimban is női névvel.

27 éves vagyok és Budapesten élek.

Egy olyan sráccal szeretnék ismerkedni, aki így is el tudna fogadni teljes értékű barátnőjének, aki mellett maximálisan nő lehetnék, minden élethelyzetben :)

2021. máj. 15. 16:57
1 2
 11/18 Saavedro válasza:
Én sajnos pécsi vagyok, de mint személyt szívesen megismernélek chaten.
2021. máj. 21. 11:00
 12/18 anonim válasza:
Én puncit szeretnék dugni. Nálad melyik hasonlít hozzá?
2021. máj. 22. 16:10
 13/18 anonim válasza:

Sajnos még csak most fedeztem fel a kérdésedet, még aktuális esetleg? :)

25/F

2021. máj. 23. 16:13
 14/18 A kérdező kommentje:
Igen, aktuális :)
2021. máj. 26. 02:17
 15/18 anonim válasza:
Kár, hogy nem vagyok pesti....
2021. máj. 26. 04:46
 16/18 anonim válasza:
Hát maximalisan nem nőként élnél velem, mert folyamatosan dugnád a seggem, nagyon élvezném
2021. jún. 1. 22:30
 17/18 anonim válasza:
Szia! Velem biztosan éreznéd hogy nő vagy , persze csak ha tényleg nőies a külsőd is ! Abszolút nő párti vagyok , heteró férfi és a f.rkad sem zavarna , ha minden más nőből van rajtad. Bízom benne hogy tudunk beszélgetni egymással , írj rám ha hiányolod a női bánásmódot , érezni akarod egy heteró férfi őszinte vonzalmát és bókjait! Ráadásul nem is vagyunk elérhetetlen távolságra , ha úgy adódna a történet és látni szeretnénk egymást valamikor. Nagyon kíváncsi vagyok rád , ha ok akarsz írj privát üzit kérlek .
2021. nov. 26. 10:55
 18/18 anonim válasza:
Aktuális még a kérdés? Igazán szívesen megismernélek!! 23/F
2022. nov. 2. 18:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!