Milyen nyitást ajánlotok?
Szeretnék facebookon,instan ismerkedni csak azt nem tudom,hogy mit írjak.Az utcán a meglepődés,következtében meg elutasítanak.Tinderen meg nem szeretnék ismerkedni,mert fizetős.Más ismerkedős app ami nem fizetős nagy az eséj arra,hogy hamis profil.Elore is köszi a tanácsokat 👍🙂!
17f
Ha ilyen Facebook r.bancokkal szeretnél ismerkedni egyéjszakás kalandra, akkor én számlanyitást javaslok neked!
De ha normális lányokkal szeretnél ismerkedni, akkor szinplán csak add önmagad, beszélgessetek, kérdezd meg, hogy hogyan telt a napja, szeret-e olvasni, filmezni, sportolni, aztán írd le neki te is a szabadidős tevékenységeidet, kérdezd meg tőle, hogy mi a kedvenc könyve, vagy filme, és lassan kialakul egy beszélgetés, amelyet hosszútávon is lehet folytatni.
Inkább,mivel figyelmen kívül hagytad 1-es válaszát.
Próbálkozz, a rosszlányok.hu .
#1. vagyok:
Pedig muszáj lesz egy ilyen "sablon szöveggel" kezdened a beszélgetést!
Mert ez gyakorlatilag nem is "Sablonszöveg", hanem csak egy üdvözlő mondat!
5os én próbálkoztam ilyen sablon szövegel.nem csak,hogy nem jelölt visza de még válaszra se méltatót 😂.
De még nincsenek,nagy igényeim se szerintem.Mindig olyan lányra írtam rá,aki nincsen kapcsolatba.Bár ez zsákba macska dolog ,adtol még lehet barátja ha nincsen kint.
6# imádom a nokedlit 😍.Penzem az nincs,de legalább szép a szemem és jó az illatom 😌.
Köszönöm a válaszokat!
Nem baj.
Csak próbálkozz, és hátha sikerülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!