Milyen telefont ajanlotok?
Most egy 5 eves samsungom van itt a csere ideje! Milyen normalis arban kaphato telefont ajanlotok ami viszonylag uj is? (Nem kell a legujabb szeria csak mar valami kicsit modernebb) pontosat irjatok legyszi ne csak markat!
Koszikee
Milyen árkategóriában szeretnél telefont venni?
(Mindenkinek más a normális)
Írj le minden szükséges tudnivalót:
- Szoftver(Android vagy IOS)
- Hardver(milyen felhasználás)
- Méret(kizáró lehet manapság)
- Üzemidő(mennyire fontos számodra)
- Extrák(bővíthetőség, jack stb.)
De a legfontosabb a keret, nem mindegy mennyire kerül.
Galaxy A52 5G, iPhone SE2020, Oneplus Nord 5G, Xiaomi Redmi Note 9 Pro teljesség igénye nélkül.
Szia!
Én Samsung telefon párti vagyok. Általában le szoktam cserélni a telefonjaimat, amikor egy új készülékük megjelenik.
De, a Galaxy Note10+ telefonomat megtartottam.
Amikor megjelent a Galaxy Note20 Ultra 5G, megvettem, aztán lecseréltem és már a 21-es van meg, de egyik se jön a közelébe se a Note10+ -nak szerintem.
Ezt a telefonomat még sokáig meg fogom tartani, mert nagyon jó széria.
A kijelzője, a kamerája, a sebessége verhetetlen.
(A 20, 21-es szériákban olyan dolgokat javítottak és bővítettek mint például az S-Pen, ami engem annyira nem érdekelt.)
Most már egészen baráti áron meg tudod venni, szerintem vegyél egy ilyet és nem fogsz csalódni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!