Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lenne kedve valakinek ismerked...

Lenne kedve valakinek ismerkedni egy debreceni biszexuális sráccal?

Figyelt kérdés

Nemrég lettem 19 és szívesen ismerkednék, elsősorban fiúkkal. Kapcsolatot keresek, az alkalmik/egyéjszakás kalandok nem érdekelnek. Az alsó határ olyan 16-17, a felső határ pedig 21-22 év, de minél közelebb vagy hozzám korban, annál jobb.

Volt erről ma egy hasonló kérdésem, ahol kicsit bővebben írtam magamról. Azt belinkelem ide:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Ha úgy érzed szívesen megismerkednél velem, akkor írj bátran és majd meglátjuk, mi sül ki belőle.

2021. máj. 10. 13:18
 1/5 anonim válasza:
Szia! Nekem van kedvem, korban több vagyok, de fiatalos a külsőm, vékony szexi a testem.
2021. máj. 10. 13:44
 2/5 anonim válasza:
Csoves banat
2021. máj. 10. 14:17
 3/5 A kérdező kommentje:

#1 Nálam az életkor az ilyen lélektani dolog, általában kényelmetlen nekem ha a másik túl idős vagy túl fiatal. A vékony/sportos alkat bejön nekem, de ez még így is kevés. Azt legalább leírhattad volna hány éves vagy.

#2 Köszönöm, hogy eme csodálatos, elkápráztató stílusban megírt hozzászólásoddal felvirágoztattad a kérdés alatti válaszok minőségét. Bele sem merek gondolni mi lett volna velünk, ha nem írod le ezt a magasröptű véleményed. Fogadd örök hálámat

2021. máj. 10. 15:09
 4/5 anonim válasza:
Kuldj képet
2021. máj. 10. 21:41
 5/5 Attásko válasza:
Nohomo
2021. máj. 21. 22:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!