Ebben szövegben van valami vissza taszító?
Matcheltem egy lánnyal én írtam először rá "Szia xy nagyon szép vagy,ha akarsz beszélhetünk bármiről...puszi!"
Ezután le is törölt vagy mit csinált,tehát már nem látom a partnerek között.
(új vagyok azon az oldalon,szóval azért nem értem).
A bármiről mindig azt jelenti, hogy az illető egy perverz. A puszi is fura.
Inkább legyen Szia xy nagyon szimpatikus vagy, van kedved beszélgetni?
Ilyenkor mindig gondolj bele hogy mit gondolhat/írhat a lány erre.
A van kedved ismerkednire mit tud írni?
Ahogy már írták a bármi az félreérthető de ha vissza is írt volna egy sziát akkor mit írtál volna? Megkérdezted volna hogy mi a helyzet és máris lapos lesz a kezdet hiába írtad azt hogy beszélgethettek mindenről a mizun kívül is.
Ha én fiú lennék akkor valami olyasmivel kezdeném ami a lányhoz fűződik. Pl. Van kint egy kutyás képe, akkor megkérdezném hogy Jól látom hogy huskyd van? (És a végére valami cuki emoji xd) vagy a kinézetéről egy konkrét kérdést/véleményt írnék. A lányok szeretik ha a férfi kreatív és így különbözik a többitől. De amúgy a sablon kérdésekkel se lenne baj ha a lány bővebben válaszolna rájuk de tudjuk hogy ilyen nem létezik.
Ne add fel azért mert elsőre nem sikerült. Ki kell használni a lehetőséget hogy ismeretlenekkel tudsz ismerkedni. Ha nem is találod meg a barátnőd legalább fejleszted a social skilljeidet és az emberismeretedet.
7es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!