Hol lehetne olyan nőt megismerni akit mindenki csúnyának
tart?
1/12 anonim válasza:
Ezt az egészet most nem igazán értem. Egy olyan lányt akarsz "pártfogásba" venni, aki csúnyának tartja magát? És te lennél az aki nyalogatja a sebeit?
2/12 anonim válasza:
De ha mindenki csúnyának tartja akkor abba te is beletartozol
3/12 anonim válasza:
Az valószínűleg tényleg csúnya. Miért szeretnél egy nem vonzó nővel együtt lenni? Mert mással úgyse jönne össze?
4/12 anonim válasza:
Online társkeresőn biztosan találsz ilyen nőt, vagy akár itt is.
5/12 anonim válasza:
Nyilván olyan férfi akar ilyen nőt aki maga is az a kategória, hogy a kutyának sem kell nem hogy egy jó nőnek. Ez legalább egy egészséges önértékelésre vall, hogy a saját kategóriájában igyekszik keresgélni nem pedig alja fasziként instamodellekre csorgatja a nyálát. Kell hozzá némi intelligencia, hogy az ember reálisan tudja látni a saját helyzetét, lehetőségeit. Ez jó hogy megvan. Viszont akárhogy is nézzük csak a külsőt helyezed előtérbe a párválasztásnál. Az meg önmagában semmi, akkor is ha csúnya nőről beszélünk. Attól hogy rettenetesen csúnya, lehet pont ugyanannyira buta is, olyan személy akivel öt percet nem töltenél szívesen, nemhogy egy életet leélj vele. Inkább hegyezd ki az általad preferált belső, személyiségbeli tulajdonságokra a hangsúlyt és ehhez tedd hozzá hogy számodra a külső, a testsúly az egyáltalán nem fontos szempont,ha a belső értékek adottak. Talán így több sikered lesz.
6/12 anonim válasza:
Akkor utolso korrigálnám a kérdésemet.
Szeretnek egy nem buta de masok altal csunyanak mondott novel megismerkedni aki szinten nem zárkózik el az ismerkedéstől.
Kinezetre amugy atlagos vagyok.Ezt csak azert irom,mert latom eggyesek csk igy tudjak elkepzelni ezt:csunya-csunyaval,szép-széppel lehet csak 1 par.
7/12 anonim válasza:
Soha, senki nem tartott szépnek, még édesanyám szerint is ronda vagyok, pedig ő szeret.
Az ismerkedéstől sosem zárkóztam el, ennek ellenére nem ment érthető okokból soha sem.
Viszont én sem értem, hogy miért kifejezetten csúnya nővel ismerkednél? Főleg,ha átlagosnak mondod magad, akkor bőven lenne lehetőséged ezen a szinten túl is.
8/12 A kérdező kommentje:
En valamiért a leg rondábbat is szépnek latom.Nem en mondtam roluk,h csúnya hanem mások.A csúnya nőknek több jo tulajdonsagaik vannak,peldaul kedvesebbek az atlagnal.
Oke,h mondom magamról,h átlagos vagyok,megis csak 1x volt baratnom.Es 1 kezemen meg tudnám számolni,h hány csajnak tetszettem eddig.Par ember mondta,h átlagos vagyok.
Nem vagy ronda utolsó!.Egy szülőnek a gyermeke a legszebb.Sajnálom,h anyukád ezt nem tudja.Írj nekem.megismernélek :)
9/12 anonim válasza:
Szerintem ebben a témakörben én vagyok a legesélyesebb Mármint a legrondább nő, aki fellelhető a gyk.-n. Már írtam régebben 3 kérdést és rengeteg ember látta a képemet. Mind egyetértett abban , hogy kritikán aluli vagyok.Kedves vagyok, nem buta, szorgalmas, életrevaló, és akkor mi van? Lényegtelen ez, ahhoz, hogy van sok haverod, a szerelmet nem pótolja. Nem dicsekvés, hiszen névtelenül vagyunk itt, de hogy tudd, van az a kategória, ami már horrorfilmbe is túlzás lenne, hát az vagyok én. Viszont remélem, megtalálod a számításodat és rátalálsz egy neked való lányra!
10/12 A kérdező kommentje:
ma 14:40
En szeretnélek megismerni.
Szerintem a horrorfilmes dolog az túlzás.Írok neked :)
Kapcsolódó kérdések: