Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Egy 20 éves srácnál mennyi az...

Egy 20 éves srácnál mennyi az a korkülönbség ami "belefér", lefele illetve felfele ? Tehát ami úgy "elfogadható" különbség...

Figyelt kérdés
Ilyen pl: min.16(?) és max.28(?) .

2021. máj. 1. 21:34
 1/5 anonim válasza:
Szerintem a 17 az még éppenhogy belefér... A 18 már megfelelő. Ahogy szerintem a 30-35 is, az a max. Tekintve azt is, ha a lány lesz idősebb, hiszen idősebb korban nehezebb lesz szülnie majd, ha arra kerül a sor, és addig egy pár év még el fog telni.
2021. máj. 1. 22:20
 2/5 anonim válasza:

17 esetleg, de inkább 18. Egy 20 éves, fiatal felnőtt azért ne kezdjen kiskorú lányokkal, ha nem muszáj.

Felfelé meg mondjuk 25, esetleg 30-ig, ha nagyon fiatalos a csajszi. Ennél idősebb nőre szerintem ne pazarolja az idejét.

2021. máj. 1. 22:40
 3/5 anonim válasza:
20 éves srác vagyok, nálam lefele 17 (talán 16.. Nagyon esetleg, de akkor sokáig várnék a szexszel), felfele 22.
2021. máj. 1. 23:14
 4/5 anonim válasza:

Attól tekintsünk el, hogy morálisan mi a jó és hogy milyen országoban mikor kor után zárnának börtönben.

Akkor is a 16 éves lány picit fiatal.

Szimplán, mert összeegyeztethetetlen egy felnőtt férfinak az élete egy gimnazistával.

Szóval nálam a minimum az, hogy legyen érettségije.

Ha ezt 16 évesen képes volt megcsinálni, mert minden tantárgyból előrehozottat írt, akkor hajrá...

A felső határ meg kb 30, de ha éppen az a fétised, hogy 40-50es nőkkel szórakozz még az is elképzelhető. Nincs igazi limit.

2021. máj. 1. 23:58
 5/5 anonim válasza:
15-40.
2021. máj. 5. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!