Szerintetek mennyi a legnagyobb korkülömbség ami elfogadható egy párnál?
Attól függ.
Számomra mindig 10 év volt az ideális, a férjem is ennyivel idősebb nálam.
Persze ez nem minden életkorban van így, ha mondjuk úgy jöttünk volna össze, hogy ő 18 éves, én pedig 8, az elég gáz lett volna :D
Egy bizonyos kor után akármennyi.
Pl egy 30as és 40es kapcsolatára a többség nem néz furán. Egy 10 és egy 20 évesére...
Attól függ, ki hány éves. Ha a srác 19 a lány meg mondjuk 14, akkor sok az 5 év. Ha a srác 25 a lány meg 20 akkor az meg nyilván teljesen oké. 40-50 éves férfi 30 körüli lányokkal tök gyakori. Fordítva kevésbé, de van arra is példa. 20 éves lány mondjuk 50 éves férfival az már nekem elég határeset. Ennél nagyobb különbség pedig már tényleg sok.
Nekem személy szerint mindig a saját korosztályom jött be.
Épp az ilyen fent említett szórások miatt van egy körülbelüli képlet :
(F/2)+7=N.min.
Egyrészt életkorfüggő. Az, hogy tíz évvel vagy fiatalabb a barátodnál az nem ugyan az ha a barátod 18 vagy 48 éves :D
Másrészt pedig személyiségfüggő is szerintem, ha a fiatalabb érettebb és/vagy az idősebb későn érőbb, az elsimíthat különbségeket (nem feltétlen személyisége, de pl ha az idősebb csúszik az egyetemmel, a másik meg nem, akkor korkülönbség ellenére válhatnak egyszerre egyetemistából dolgozóba, nincs az hogy az egyik már napi 8 órát dolgozik, a másik meg megteheti hogy ne járjon be előadásra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!