Holnap miskolcon unatkozó háziasszony?
Figyelt kérdés
2021. máj. 1. 07:06
1/18 anonim válasza:
??
2021. máj. 1. 08:22
2/18 anonim válasza:
Mi van?
2021. máj. 1. 08:47
3/18 anonim válasza:
#1 Értsd úgy hogy a kedves Kérdező szívesen megizélne egy (nyilván nem túl ronda) miskolci házisárkányt hogy az addig se unatkozzon arra az öt percre. Micsoda kecsegtető lehetőség, szóhoz sem jutok.
2021. máj. 1. 08:51
4/18 anonim válasza:
Én a konyhában unatkozok majd egész nap. Holnapra rakottkrumplit terveztem, de elromlott a sütő, fogni kell a gombot hogy ne aludjon ki. Kedves kérdező, mi lenne ha fognád a gombot helyettem míg megsül a krumpli? Csak úgy, felebaráti szeretetből. Szexelni tutira nem fogunk, a férjem nem díjazná az ötletet. Kíváncsi lennék hogy a drága uram milyen fejet vágna ha a konyhába belépve azt látná hogy egy idegen kan ül a sütő előtt. Ha mérges akkor olyan mint egy vaddisznó, olyan jót szórakoznék rajtatok!
2021. máj. 1. 09:09
5/18 anonim válasza:
Mama nővére ráér holnap miután hazaér a templomból. A tepertős pogácsát délelőtt megsüti.
2021. máj. 1. 09:15
6/18 anonim válasza:
Én holnap unatkozni fogok kedves Laci! Atjohecc, a férjem nem lesz itthon.
72 múltam, de egész jó nőnek tartanak a szomszéd öregfiúk.
2021. máj. 1. 09:25
7/18 anonim válasza:
Holnap semmilyen háziasszony nem fog unatkozni,sütnek-főznek,mert jönnek a gyerekek anyák napjára.
2021. máj. 1. 09:39
8/18 anonim válasza:
Ugyan már Hölgyeim, egy quicky csak belefér valakinek!
2021. máj. 1. 09:47
9/18 anonim válasza:
Szinte sajnálom, hogy nem lakom Miskolcon. De csak szinte.
2021. máj. 1. 09:51
10/18 anonim válasza:
Jaj én is pont ezen tepelodtem, hogy milyen peches vagyok, hogy nem Miskolcon élek. 😂😂😂
2021. máj. 1. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!