Keresem Életem Párját!Lenne kedve ismerkedni valakinek?
Figyelt kérdés
Szeretném megtalálni azt a nőt akit szerethetek és boldoggá tehetek életem végéig.
27 éves férfi vagyok.
Őszinte, kedves, hűséges és ragaszkodó típus :)
Nem szeretnék gyereket de egyszer szeretném feleségül venni azt a nőt akit nekem szánt a sors :)
Ha kialakul közöttünk a kötődés, számomra te leszel az egyetlen és örök :)
2021. ápr. 28. 18:15
11/12 anonim válasza:
Majdnem szóról szóra ugyanez történt velem, mint a 9-es válaszolóval. Megalázott minden hobbimért, érdeklődésemért, zsarolással tönkretette a barátságaimat. Ő költözött hozzám és nálam csalt meg több férfival is. Az egyikkel le is lépett. Anyagilag nem sokat buktam, de lelkileg egy roncs vagyok. Önbecsülésem nulla, senkivel nincs szorosabb kapcsolatom és senkiben nem tudok megbízni, hogy újakat alakítsak ki. Ezen semmi pénz nem segít.
2021. ápr. 29. 20:17
12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom a te eseted is, remélem rendben jössz és megtalálod azt a nőt aki megbecsül és szeret :)
2021. ápr. 29. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!