Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 22 éves srác vagyok. Normális,...

22 éves srác vagyok. Normális, magyar. Valakinek volna kedve ismerkedni?

Figyelt kérdés

Elsősorban a Dunántúlról, vagy Pestről keresek valakit, akivel összeköthetném az életem.

De nem mondok nemet, egy távkapcsolatra sem. Az sem számít, hogy a csonkahonban lakj.🙂

2021. ápr. 27. 07:15
1 2
 11/18 anonim válasza:

"Mert a nemzet határai nem a kárpátok. Ez tény."

De ő annak tekinti. Ez ilyen retardált hülyéz le másokat? Hogy lehet, hogy a legfogyatékosabbak oltogatják legjobban a másikat? Egyszerű mondatot nem tudtál értelmezni a kérdezőtől.

2021. ápr. 27. 18:30
 12/18 anonim válasza:

Semmi kivetnivaló nincs abban, ha valaki "hazafi", sőt, férfiaknál ez még jól is mutat, erény. Legalábbis régen az volt. És most nem a katonáskodásról beszélek, hanem hogy tudja, honnan jött, hol a hazája. Szerintem ez érték még ma is, még ha sokan nem is látják ezt. De lássuk be, akinek ez nem érték, annak mi az? Persze csak addig, amíg nem csap át szélsőségességbe a dolog.

21/l

2021. ápr. 27. 19:50
 13/18 A kérdező kommentje:

#10 Teljes mértékben egyetértek veled. Az, hogy kimondom a nemzet szót, attól még nem leszek náci.

A nacionalizmust, és a nácizmust nem illik összekeverni, mert való igaz, hogy van közük egymáshoz, de más izmusokról van szó.

A gyakorin való párkeresésről pedig annyit mondok, hogy szerintem ugyanakkora az esélye, mint egy társkeresőnek.

Mérsékelt konzervatívak, korunkbeliek sokan vagyunk. 💪🇭🇺

#11 Köszönöm.🙂

#12 Köszönöm. Sokan mondták nekem, hogy honfitársaimhoz hasonlóan menjek ki külföldre dolgozni. Én megmondtam nekik, hogy nem. Nekem ez az otthonom. Innen nem fogok elmenni.

Szélsőségesbe még sosem csaptam át, és nem is tervezem. Megmaradok mérsékeltnek.🙂

Egy párkapcsolatépítésnél is kihangsúlyozom már az elején, ezt a nemzeti oldalamat, és szembesültem azzal, hogy rengeteg embert taszít ez.

Ez szerintem nagyon nem jó. Idáig jutottunk. Ez a büszke, erős nemzet, ilyen utakat kell, hogy bejárjon.😞 A szívem megszakad. De azért dolgozok, hogy jobb legyen.💪🇭🇺

2021. ápr. 27. 23:29
 14/18 anonim válasza:

#12 vagyok. Egyetértek, itt is ugyanakkora az esélye rendes emberre akadni, mint egy társkeresőn. Ezt tapasztalatból mondom. Sőt, valamilyen szinten nagyobb, hiszen itt eszmecsere folyik, így akire felfigyelsz,annak a gondolataira figyelsz fel, nem csak egy kép alapján döntesz róla.

Én is úgy vagyok, hogy ha csak lehet, maradnék itthon.

Furcsa egyébként, hogy taszít sokakat. Talán megijednek attól, ha valaki tényleg komolyan gondol valamit, vannak elvei, és nem csak él bele a vakvilágba.

2021. ápr. 28. 09:48
 15/18 anonim válasza:
Miért lenne erős, bátor nemzet az, amelyik hagyja, hogy egy elmebeteg kertitörpe szopassa és lopja szét az egész országot? Egy posztkomcsi diktatúra vagyunk, nem pedig egy önálló, egészséges nemzet. A külhoniak nagy részének meg halvány lila fingja sincs arról, hogy mi zajlik a határokon belül. Magyarország egy hanyatló, keleti, balkáni szarfészekké van lezüllesztve, aminek nem így kellene lenni, tekintve a több ezer milliárd eurónyi támogatást , amit ha nem elloptak volna a fasiszta viktorék, akkor abból újra lehetett volna indítani a gazdaságot a 2008-as válság és gyurcsány balfäszkodása után, és ha nem is lenne kolbászból a kerítés, legalább Szlovénia szintjén lehetnénk. Aki valóban szereti a hazáját, az most inkább szégyenli magát honfitársai miatt, nem pedig büszke.
2021. ápr. 28. 15:27
 16/18 A kérdező kommentje:

#14 Sajnos ennyire meg lett osztva a társadalmunk. Én nem ilyen hazát képzelek el. Egy olyan hazáért küzdök, ahol a józan ész az uralkodó erő, a honfitársainkat pedig semmilyen befolyásoló tényező ne érje. Hiszek abban, hogy a társadalmi megosztottságokat felül lehet ívelni. Ehhez pedig legfőképpen egy generáció felnövése kell. 15-20 év.

#15 Igazad van. De ha mindenki csak 5. Iktorral lenne elfoglalva, akkor rengeteg szféra tönkremenne. Hidd el, én is undorodom tőlük. Orbántól, és Gyurcsánytól is. Azt tudom, hogy semmi áron sem fogom őket támogatni.

A magyarságomra, a magyar virtusra büszke vagyok. Sosem azt néztem, hogy ki hova szavaz, hanem azt, hogy ki magyar, és ki nem.

2021. ápr. 28. 23:29
 17/18 anonim válasza:
Hmm. Én nem vagyok biztos benne, hogy ezt a megosztottságot felül lehet ívelni valaha is. Ha megnézzük a történelmünket, mindig is szét voltunk szakadva, összefogás alig mutatkozott meg valamikor. Talán ez a fajta megosztottság is hozzátartozik a magyar virtushoz.
2021. ápr. 29. 12:48
 18/18 anonim válasza:
Kit érdekel ki milyen származású,ha normális,rendes ember?Welcome to 2021
2021. máj. 18. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!