Mit akarhat tőlem?
Lényegében 1 éve beszélgetünk instagramon egy férfivel. Amit tudni lehet, hogy eleinte igen csak hiányos öltözetben küldte el magát, és ami azt illeti én is küldtem hasonló képeket neki. A bökkenő, hogy neki már akkor barátnője volt, de nagyon rosszban voltak. Majd egyszer csak, olyan 4-5 hónap múlva ezek a képek és beszélgetések szexuális témákról abbamaradtak. Majd átváltottak normális beszélgetésbe. És szinte többet is beszéltünk mint előtte. (Ez a mai napig megvan) Bár azt mondta, hogy most jó a barátnőjével a kapcsolata, de mégis szinte minden reggel ír, és valahogy hiába nincs már ilyen kép küldés, de mégsem barátian beszélgetünk, inkább mint egy kapcsolatban. Azt gondoltam, hogy eddigre meg fog romlani a kapcsolatunk, mert az elején nagyon akart találkozni, de már kerüli a témát. Természetesen csak látni szeretném, hogy kivel is beszélek nap, mint nap, szóval nem az hogy csalja meg a lányt. Csupán kíváncsi vagyok rá.
Lehet csak hülyít? Vagy esetleg a távolság es a 9 év korkülönbség lehet a baja? Mert egyszer ezt is felhozta, hogy emiatt sem lehet köztünk semmi. Már nem tudom hova tenni a dolgot.
Vagy talán csak megszokásból írhat? Vagy a legésszerűbb mégis csak az, hogy tartaléknak jó vagyok?😔
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!