Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Kinek melyik ismerkedési...

Gd628 kérdése:

Kinek melyik ismerkedési módszer jött be eddig?

Figyelt kérdés

Van két dolog ismerkedéssel kapcsolatban a fejemben, amit némileg ellentétesnek találok, ezért gondoltam kérdést teszek fel ezzel kapcsolatban.

Először is, sokan arra esküsznek (elsősorban talán ez a férfiakra jellemző jobban), hogy minél több a randi, minél több a csaj, és folyamatos az ismerkedés, nincs időhúzás, csak menni és menni, és előbb utóbb talál az ember egy olyan társat, amilyenre valóban vágyik. Minek után végig "verekedte" magát azokon a randikon, azokon a nőkön amilyenekből leginkább tapasztalatot szerzett, de nem lett konkrét eredmény. És talán így találja meg előbb utóbb az igazit, vagy "A" szerelmet, hogy sok emberből kiszűri gyakorlatilag a megfelelő partnert. Szóval ez amolyan nagy számok törvénye eset.

A másik nézet viszont az, ami talán inkább a nők felőli oldalról közelíti meg a dolgot, hogy a nők viszont sokkal inkább szeretik érezni hogy csak ők egyedül a kiszemeltek, hogy csak őket akarja megszerezni a férfi, hogy senki másra nem vágyik, hogy küzd érte, szó szerint ostromolja, és talán akkor (akár több elutasítás után is), beadja a derekát, és végül lehet hogy egy hosszan tartó kapcsolat, vagy szerelem is lesz a dologból. Tehát itt meg az játszik, hogy van egy konkrét kiszemelt, aki mondjuk régóta szimpatikus és a férfi őt próbálja meg mindenáron (tehát ostromolva) megszerezni.

Én nem mondom azt hogy a kettő teljesen kiüti egymást, de tény hogy ha az elsőben hisz valaki, akkor nem szán túl sok időt egy emberre, ha a nő pl.: csak kéreti magát, próbálja ostromoltatni magát, lehet hogy a férfi így hamarabb tovább áll, hiszen ugye kell egy másik randi, másik esély, nagy számok törvénye stb., nem akarja húzni az időt, stb.

Ki melyikben hisz leginkább? Vagy kinek mi a tapasztalata?

Inkább kevés kiszemeltből érdemes valakit választani és őt próbálni nagyon megszerezni, bizalmát elnyerni, vagy inkább az első "bocs de nem" után lépni tovább és menni a következő randira...(még akkor is ha a nő csak amúgy csak kéreti magát?)

Én próbáltam már egyiket is, másikat is, nagyon komoly dolog nem lett még egyikből sem, maximum van olyan akivel lett egy jó ismerősi viszony, de ennyi. Viszont az első érzésem szerint leginkább arra jó, hogy a környezeted kevésbé csesztet, hogy nem akarsz ismerkedni, meg hogy nem is próbálkozol. Hiszem ha sok randid van, legalább a látszata meg van hogy húú, na hát te aztán rajta vagy az ügyön. Persze nem ez kellene hogy fontos legyen, nem a látszat az biztos, hanem az eredmény. :)

2021. ápr. 24. 22:05
1 2
 1/11 anonim válasza:
Egyiket se képviselem. Beszélgetek az emberekkel, ambíció nélkül. Férfiként nekem többnyire női haverjaim voltak, de lett ezekből kapcsolat, többnyire meg ideiglenes viszony.
2021. ápr. 24. 22:37
 2/11 anonim válasza:
Egyiksem
2021. ápr. 25. 07:36
 3/11 anonim válasza:

Nincsenek univerzális igazságok.

Ez függ, hogy melyik életszakaszában vagy te mint férfi, illetve a nő is. Illetve sok más külső környezettől is.

2021. ápr. 25. 10:25
 4/11 anonim válasza:
Az első válaszoló hozzáállása szimpatikus nekem 29/l
2021. ápr. 25. 12:42
 5/11 anonim válasza:
partyn részegen
2021. ápr. 25. 18:30
 6/11 anonim válasza:

Csak az első válaszoló válaszával az a gond, hogy a valóságban általában nem működik. Ezt onnan tudom, hogy férfiként nekem is rengeteg női barátom van és beszélgetek velük hátsó szándék nélkül. De az ilyen ismerkedésekből nem lesz később sosem kapcsolat, hanem mindig megrekednek barátság szintjén. Azt észrevettem, mint amolyan szabályszerűség, hogyha egy férfi bekerül a barátzónába egyszer, onnan már nem fog többet sosem kijutni.

2021. ápr. 26. 06:18
 7/11 anonim válasza:
#6 kivéve ha olyan a tested amitől benedvesedne bárki. Akkor van kivétel ;)
2021. ápr. 26. 14:02
 8/11 anonim válasza:
Semilyen
2021. ápr. 26. 21:11
 9/11 anonim válasza:

tapasztalat, nem így működik. kidobnak az étteremből ha előveszem

2021. aug. 9. 15:06
 10/11 anonim válasza:
Én az a fajta bolond vagyok aki a tökéletes beszélgető partnerre vágyik, akivel jókat lehet lelkizni, lehet hülyéskedni, majomkodni és szépen lassan felépül a kapcsolat, kialakul a szerelem... viszont nőként igénylem a figyelmet, a törődést. De viszonzom is, ez természetes. De a legtöbb férfi vagy túl flegma vagy csak a szex(chat) érdekli, más nem.
2021. aug. 9. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!