Szerintetek jó ismerkedési módszer lányokkal az utcán való leszólítás, ismerkedéskezdeményezés?
Figyelt kérdés
Ismerkednék lányokkal, akár utcán, és az lenne a kérdésem, hogy szerintetek jó-e az ha utcán mint ismeretlen odamegyek a kiszemeltemhez? 16f, nem vagyok csúnya egyáltalán.
Sokszor mesélem be magamnak h áhh, tuti nem ér rá, van palija stb.
Szerintetek?
2017. febr. 15. 18:23
1/21 anonim válasza:
Inkább valamilyen társaságban, közösségben.
Teljesen idegen emberekkel általában bizalmatlanok.
2/21 anonim válasza:
Bocsi, én nem hiszem, hogy megállnék neked.
16/L
3/21 anonim válasza:
Próbáld meg, vagy sikerül vagy nem.Lehet még egy pofont is kapsz, dehát ezt is meg kell szokni.
4/21 anonim válasza:
Ritka amikor több kísérletből 1 összejön , akkor biztos amikor a csajok kezdeményeznek így .
5/21 A kérdező kommentje:
Akkor mi a jó ismerkedési módszer?
2017. febr. 15. 18:45
6/21 anonim válasza:
Mondjuk sportolsz valamit, és ott kezdesz el beszélni egy lánnyal. Vagy a szomszédságodban, a környéken ahol élsz.
Csak ne osztálytárssal... Bár néha bejön, de kicsi az esélye.
7/21 A kérdező kommentje:
Osztálytársaktól nem akarok semmit:D bevásárlóközpontokba értem, a leszólítást. Egyébként sok lánynak az a baja, h nem mennek oda a fiúk, és ők csak azt várják, h megszólítsák őket
2017. febr. 15. 19:36
8/21 anonim válasza:
Hát igen, de azért képzeld el azt a szituációt, hogy odamész egy random lányhoz.
Mit mondasz neki? Miről kezdtek beszélni?
9/21 A kérdező kommentje:
Pl megkerdezem tole merre van a legkozelebbi meki mer meg nemnagyon jartam erre. Elmondja, aztmondom h huh ez kicsit bonyolult, elkisernel? Seta kozbe dumalunk, majd meghivom
2017. febr. 15. 19:56
10/21 anonim válasza:
Max ez akkor jó módszer ha látod hogy percek óta áll egy helyben ha megy akkor valószínüleg valahol lennie kell és nem fog leállni idegenekkel beszélni. Társaságba a legjobb egyébként sokan bizalmatlanok az utcai ismerkedésnél. Eddig engem mindig fura alakok találtak meg az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!