Komoly kapcsolatot szeretnék, 35 éves vagyok.A III. kerületben, Óbudán élek. Független vagyok, könyvelőirodában dolgozom. Sportos, 180-185 magas vagyok, 2 szobás lakásban élek. Családot is szeretnék majd. Volna III. kerületi lány aki ismerkedne?
Nem áll szándékomban ismerkedni mert jóval fiatalabb vagyok, viszont nem értem a bantó hozzászólásokat. Teljessen korrekt a kiírás.
Tényleg kicsit fura hogy csak a 3. kerület jöhet szóba, de egy ilyen miatt nem kéne sértegetni.
Én nem ismerkedés céljából írok ide, mert férfi vagyok :D
De megtudom érteni, hogy miért ragaszkodhatsz ennyire a születési környezetedhez. Én a 7.kerületben a belvárosban nőttem fel kisgyerek korom óta, de amikor 2016 júniusában elköltöztünk Pesterzsébetre még a környezetváltozás még a szervezetemet is megviselte és azt mondják, hogy a helyszínes környezetváltozás is befolyásolhatja az ember szervezetét is.
22/F
Ha annyi eszed sincs hogy kell egy rovid bemutatkozast irni akkor nincs eselyed.
Alap lenne leirni h fiu vagy e v lany.
Szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!