Komoly kapcsolatot szeretnék, 35 éves vagyok.A III. kerületben, Óbudán élek. Független vagyok, könyvelőirodában dolgozom. Sportos, 180-185 magas vagyok, 2 szobás lakásban élek. Családot is szeretnék majd. Volna III. kerületi lány aki ismerkedne?
8-as: köszönöm a sértegetést. Nem értem mivel érdemeltem ki. Annyi a lényeg, hogy nagyon sokan ragaszkodnak a környékükhöz és ez túl későn derül általában ki. Van aki csak vidéken van aki csak XY kerületben lakik. Ezért írtam ki hogy én merre lakom és tervezek lakni. Szerintem ezzel nincs gond.
9-es: érdekes kérdések, úgy gondolom nem velem akarsz ismerkedni.
Nem sertesnek szantam, bar tudom hogy az igazsag fajni szokott. Igazabol nem fuzodik hozza erdekem, es csak arra probaltam ramutatni hogy jelen szingliseged oka elsosorban te magad vagy, nem is akarsz rajta valtoztatni, hanem elvarod hogy mindenki mas hozzad alkalmazkodjon.
Sok sikert!
12es és 13as: köszönöm a segítséget.
Igazából olyas valakitől várok választ aki ismerkedni szeretne. Aki nem annak felesleges írni, hiszen őket nem érinti a dolog.
Azt írta hogy él, nem azt hogy az övé:D De akkor minek henceg olyannal ami nem a saját érdeme??
De már alapból tré hogy itt erőlködik hogy végre megfoghassa valaki kezét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!