Hogyan maradjak szingli?
A helyzet az, hogy én komoly kapcsolatot keresnék. De egyszerűen nem jön össze. A barátaim pedig folyamat azt mondják, hogy adjak időt magamnak... De ezt hogyan kell? Akarva akaratlan is ismerkedem. Nem érzem úgy, hogy lelkileg ne lennék stabil.
S.O.S!!!
"Hogyan maradjak szingli?"
használd gyakran a "nem" szót
"A barátaim pedig folyamat azt mondják, hogy adjak időt magamnak... De ezt hogyan kell?"
egyszerű: várj. a röntgenen se kerülsz hamarabb sorra, csak mert te már szeretnél sorra kerülni.
"Akarva akaratlan is ismerkedem."
??? random embereket szólítasz le az utcán? az creepy
Furcsábbnál furcsább válaszokat kaptam :D
Egyáltalán nem volt segítő egyik sem. De úgy látom lett pár kérdés ezzel kapcsolatban szóval:
#9 Nem megyek bele, nem szeretnék kalandokat, de ismerkedem.
#11 Azt hiszem naív vagyok, mert én a szívemen a számon típus vagyok, valamiért pedig azt hiszem, hogy mások is ilyenek.
#12 Igen, valahogy így történik, hogy csak szexre kellenék nekik. De ezt mindaddig leplezik míg komolyabbra nem fordulna a dolog.
#13 Tetszik a röntgenes hasonlat :D És igazából valami ilyesmiről van szó.
#14 ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!