Hogyan maradjak szingli?
A helyzet az, hogy én komoly kapcsolatot keresnék. De egyszerűen nem jön össze. A barátaim pedig folyamat azt mondják, hogy adjak időt magamnak... De ezt hogyan kell? Akarva akaratlan is ismerkedem. Nem érzem úgy, hogy lelkileg ne lennék stabil.
S.O.S!!!
Fogadd el, hogy nagyon jó egyedül. Csomó mindent csinálhatsz anélkül, hogy bárki korlátozna. Ha pl. el akarsz menni bulizni/ügyet intézni, melót vállalni olyan helyen, ahol sok a csaj/srác-->senki nem szólat bele.
Szerintem unalmadban keresel kapcsolatot, nem bírsz meglenni magad. Keress hobbikat, legyenek céljaid és egyből nem lesz időd partnert keresni.
Igazából ez "Csomó mindent csinálhatsz anélkül, hogy bárki korlátozna" egy normális kapcsolatban alap dolog részemről.
És a hobbijaim is megvannak. Elég elfoglalt ember vagyok. Szóval nem hiszem, hogy ez a baj.
Ms. Perfect akkor :)
Ha nem akarsz senkit, akkor határozd el, légy kevésbé nyitott és ennyi, döntsd el magadba és ezt érezni fogják mások is rajtad.
Nem vagyok tökéletes xD
hmm igen, ez lesz a neheze, mert nagyon extrovertált vagyok
"Hogyan maradjak szingli?"
Hát ez k..va egyszerű:
1. Legyél ronda
2..... Nem, nincs több, csak ennyi.
Ja, hogy nő vagy... akkor a csúnya mellé legyél még mondjuk tapló is. De az se jó, láttam már olyan kapcsolatot is, ahol a ronda, tapló nőnek volt pasija... Nem tudom akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!