Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogyan maradjak szingli?

Lunora kérdése:

Hogyan maradjak szingli?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy én komoly kapcsolatot keresnék. De egyszerűen nem jön össze. A barátaim pedig folyamat azt mondják, hogy adjak időt magamnak... De ezt hogyan kell? Akarva akaratlan is ismerkedem. Nem érzem úgy, hogy lelkileg ne lennék stabil.

S.O.S!!!

#egyedüllét #szingli #befeléfordulás #adjidőtmagadnakklisé
2021. ápr. 19. 00:37
1 2
 1/19 anonim válasza:

Fogadd el, hogy nagyon jó egyedül. Csomó mindent csinálhatsz anélkül, hogy bárki korlátozna. Ha pl. el akarsz menni bulizni/ügyet intézni, melót vállalni olyan helyen, ahol sok a csaj/srác-->senki nem szólat bele.

Szerintem unalmadban keresel kapcsolatot, nem bírsz meglenni magad. Keress hobbikat, legyenek céljaid és egyből nem lesz időd partnert keresni.

2021. ápr. 19. 00:41
 2/19 A kérdező kommentje:

Igazából ez "Csomó mindent csinálhatsz anélkül, hogy bárki korlátozna" egy normális kapcsolatban alap dolog részemről.

És a hobbijaim is megvannak. Elég elfoglalt ember vagyok. Szóval nem hiszem, hogy ez a baj.

2021. ápr. 19. 00:45
 3/19 anonim válasza:

Ms. Perfect akkor :)

Ha nem akarsz senkit, akkor határozd el, légy kevésbé nyitott és ennyi, döntsd el magadba és ezt érezni fogják mások is rajtad.

2021. ápr. 19. 00:49
 4/19 A kérdező kommentje:

Nem vagyok tökéletes xD

hmm igen, ez lesz a neheze, mert nagyon extrovertált vagyok

2021. ápr. 19. 00:55
 5/19 anonim válasza:
a nők legtöbb százaléka kapcsolat függő, ez egy létező betegség... Én sem értem mi a francért gáz egyedül lenni, miért kell mindig minden körülmény között kapcsolatban lenni, ez csak annyit árul el hogy egyedül nem érsz semmit. Persze itt majd jönnek a kifogások, meg magunk becsapása blablablaaaaa
2021. ápr. 19. 01:55
 6/19 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm.
2021. ápr. 19. 04:37
 7/19 anonim válasza:
Ne ismerkedj soha senkivel
2021. ápr. 19. 07:19
 8/19 anonim válasza:

"Hogyan maradjak szingli?"

Hát ez k..va egyszerű:

1. Legyél ronda

2..... Nem, nincs több, csak ennyi.

Ja, hogy nő vagy... akkor a csúnya mellé legyél még mondjuk tapló is. De az se jó, láttam már olyan kapcsolatot is, ahol a ronda, tapló nőnek volt pasija... Nem tudom akkor.

2021. ápr. 19. 07:30
 9/19 anonim válasza:
Most én ezt nem értem, ne haragudj... Komoly kapcsolatot keresel és nem találsz? Más kapcsolatokba is belemész?
2021. ápr. 19. 08:35
 10/19 anonim válasza:
A légyeg: komoly kapcsolatot keres de mindig átb.sszák
2021. ápr. 19. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!