Leszbikus, magas nők, akinek ilyen hajuk van, írjatoook! ? (kor mindegy, tényleg mindegy!!)
Figyelt kérdés
(ha nem működne a link, hátul felnyírt, hosszú hajról van szó)
feminin, barna hajú szemű, 170 cm, 17 éves és biszex lány vagyok
Igazából nem szeretnék így bemutatkozást kiírni, majd privátban inkább. :D
És tudom, hogy nem ez a legalkalmasabb hely erre, de sosem lehet tudni :b
Utálkozó, provokáló, vagy ,,ezek a mai fiatalok..." kommentekre nem válaszolok, és azt sem szeretném, ha vitaháború törne ki. Úgyhogy ne itt próbálkozzatok :)) Gracias
itt egy másik link xd
2021. ápr. 18. 21:29
11/13 anonim válasza:
Nekem ilyen csak nincs minta bele vágva
2021. ápr. 21. 14:08
12/13 anonim válasza:
Heteró, bi magas lányok nekem is írhatnak :D Ritkán találkozom magas lányokkal :) Egy 197 centis srác :D Kérdező, bocsi az offért
2021. ápr. 22. 23:05
13/13 anonim válasza:
Még mindig nem értem... Tényleg tök mindegy, hogy milyen az arca? Illetve a magasság mit jelent? 164 cm az átlag női magasság, tehát 170-180-190 cm? És kajakra mindegy, hogy milyen a testalkata?
2021. ápr. 23. 08:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!