Leszbikus, magas nők, akinek ilyen hajuk van, írjatoook! ? (kor mindegy, tényleg mindegy!!)
(ha nem működne a link, hátul felnyírt, hosszú hajról van szó)
feminin, barna hajú szemű, 170 cm, 17 éves és biszex lány vagyok
Igazából nem szeretnék így bemutatkozást kiírni, majd privátban inkább. :D
És tudom, hogy nem ez a legalkalmasabb hely erre, de sosem lehet tudni :b
Utálkozó, provokáló, vagy ,,ezek a mai fiatalok..." kommentekre nem válaszolok, és azt sem szeretném, ha vitaháború törne ki. Úgyhogy ne itt próbálkozzatok :)) Gracias
itt egy másik link xd
Hello én 180 vagyok, barna haj (nemsoká bordó), barna szem és 18. Igaz biszex és nincs felnyírva a hajam.
Neked mi a magas?
6-7: Egy üzenetbe nem sikerült volna leírni a szitkozódásodat? :D Nagy bajban lehetsz te magaddal, ha ennyi frusztráltságot és rosszindulatot vált ki belőled egy ismeretlen ember.
Egyébként nem mondtam, hogy CSAK ilyen lányok érdekelnek. De nyilván ki kell forgatni a szavaimat.. Ha meg valaki jön azzal az álszent dumával, hogy a külső nem számít, csak a belső, akkor saját magát hazudtolja meg...
Hiszen minkettő ugyanannyira számít sajnos, vagy nem sajnos. Ha külső nem jön be, hiába a szép belső. És, ha a belső nem jön be, hiába a szép külső.
Én csak szimplán érdeklődtem, hogy esetleg akad-e esetleg ilyen típusú nő gyakorin. Amúgy a magasság akármennyire is fáj, de számít. És nagyon sok emberrel találkoztam már, aki szintén ezt ezen a véleményen van.
Úgyhogy kettőnk közül te vagy a gáz, hogy ennyire próbálsz fontoskodni és annyira nincs életed, hogy kínodban már itt próbálod kiélni magad a sértegetéssel. De tudod elbuktál, nem vettem magamra egyáltalán. Még pedig azért, mert egy olyan ember, aki magával ki van békülve nem tölti azzal az idejét, hogy másokat névtelenül b@szogassanak. És ahelyett, hogy itt pattogsz, kezdhetnél is magaddal valamit, de tényleg! Szánalmas, amit művelsz.
Még arra sem méltatlak, hogy jelentsem a kommentjeidet.. :))
De nyugodtan válaszolj erre is 2, vagy akár 3 kommentben. Éld ki magad! Pakold ide a haragodat és gyűlöletedet.. És őszintén nagyon nagyon sajnállak! Jobbulást kívánok a szívem mélyéről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!