Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért nehéz nekem ismerkedni?...

Miért nehéz nekem ismerkedni? 31/F

Figyelt kérdés

Általában már a köszönésnél elrontok valamit, nem tudom h mutatkozzak be. Persze vannak nők, akik ránézésre már tetszenek, de ritkán merem megszólítani őket. Szerintem nem sok esélyem van. Akik ismernek szerintem gáznak találnak meg furának. Az, hogy ennyi idősen nincs még jogsi, se 3 sportkocsi a garázsban, nem vagyok cégvezető vagy ügyvéd, nagyon gáz. Akire csak ránézek szerintem nem érdemlem meg vagy látom rajta, hogy már van pasija.

De amúgy beszélgetni szoktak velem.

És programzok.

2021. ápr. 18. 14:45
 1/6 anonim válasza:
Lúzer vagy
2021. ápr. 18. 14:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm😀
2021. ápr. 18. 14:51
 3/6 anonim válasza:
Nem vagy lúzer. :D De annak érzed magad. Inkább ez lehet a gond, nincs önbecsülésed. Te magad írod, hogy úgy érzed, nincs sok esélyed. Nem az a baj, hogy nem vagy cégvezető vagy ügyvéd. Hanem hogy emiatt kevésnek érzed magad, félénk és bizonytalan vagy a nőkkel.
2021. ápr. 18. 14:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Utcán nem mernék beszélgetést kezdeni, de nem sok más lehetőségem van, most meg hogy Covid van pláne. Marad addig a társkereső oldal.
2021. ápr. 18. 15:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Szerintem olyan apróságok is ronthattak az önértékelesemen, hogy fiatalon megírtam a véleményem pár filmről neten és akkor sokan kinevettek vagy "Ne mondd már, hogy neked az tetszik?". Hú, de utálom az ilyeneket! Nekem a Tenet a kedvenc Nolan filmem, mások meg leszarozzák...
2021. ápr. 18. 15:22
 6/6 anonim válasza:

Nem hiszem, hogy lúzer lennél, de nem sok önbizalmad lehet. Nem minden nő a cégvezetőkre bukik, az fontosabb, hogy legyenek céljaid, legyél értelmes, felnőtt ember.

Amúgy a Tenet jó film :) ennél szélsőségesebb véleményeket is le szoktak írni a neten, ezért nem kéne rosszul érezned magad. Engedd el

2021. ápr. 24. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!