Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt DK-s lányok?

Vannak itt DK-s lányok?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 17. 00:45
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

20 as.

Persze, Kína az egy fasza diplomatikus ország és nagyon jó üzleteket lehet vele csinálni. Forduljunk el a hanyatló nyugattól jó lesz nekünk az Üzbég és Kínai üzletelés.

Én nem mondom, hogy Gyurcsány az atya úr isten csak az ellenzékiek közül az ő pártját tartom a legkomolyabbnak. De persze Gyurcsánynak is voltak hibái. De nem tette így tönkre az országot mint ez a rabló banda. De persze nyugodtan Gyurcsányozzatok és ne is vegyetek róla tudomást még véletlenül se, hogy ez a kormány, hogy semmiz ki egy országot.

2021. ápr. 22. 18:57
 22/23 anonim válasza:

21-es: A kínai kormányt nem védtem, nem olvasol ilyet az előző commentemben.

Én 11 évet éltem Belgiumban, a hanyatló nyugat országai egyikében! Tapasztaltam nyugatból éppen eleget és tudod mit, olyan ne legyen itt Magyarországon! Ne higgyétek, hogy külföldön "milyen jó meg, hogy kolbászból volna a kerítés" Mert tudjátok meg, hogy nagyon nem így van! Amit ti itthon csak hallgattattok nagyon sokszor, de testközelből soha nem tapasztaltatok, hogy milyen egy illegális migránsokkal ellepte országban, ahol a baloldali kormány a keményen dolgozó emberek leadózott pénzéből tartják el a migránsokat, ahol késelések vannak, lövöldözések, tini lányoktól kezdve közép korú nőkig megerőszakolások, lásd Brüsszel és környéke például (nem a turisztikai részen) , Antwerpen, én pont Brűzsben éltem, vidéki kis városban, Nyugat-Flandriában,ahol még nem volt ennyire súlyos,de ott is nagy volt a feszültség miattuk, mert ott is egyre többen lettek és vannak kint barátaim, akik beszámolnak rendszeresen... és ezek a migránsok nem hajlandóak megtanulni a helyi nyelvet, nem tanulnak vagy dolgoznak, nem adóznak, nem alkalmazkodnak a helyi kultúrához, ellenben ingyen lakhatás, igyen pénz mindenre. Állandó általuk elkövetett bűncselekményeikért nincs kemény elszámoltatás, max fogdába zárják, néhány órára, aztán kiengedik. És a belga népet viszont meghurcolja a belga baloldali kormány minden apró dologért. (ez kis ízelítő, dióhéjban)

"De persze Gyurcsánynak is voltak hibái. De nem tette így tönkre az országot mint ez a rabló banda"

Pont, hogy ő volt az aki az országot a csőd szélére sodorta, Bajnaival együtt!! Aki fel vett hatalmas IMF-hitelt meg Deviza hitelt, ami aztán kamatosodott is, a nép nem győzte fizetni! Úgy beszélsz róla, mint ha csak enyhén súlyos, átlagos hibái lettek volna, pedig épp, hogy ô volt a legnagyobb mocsok + Bajnai, a kommunisták után!! Mint, ahogy már említettem, rendőrökkel való csúnyán, ártatlan emberek véresre veretése, szem kilövetések (sokan közülük öngyilkos lett), minden féle adó összeg az égbe emelése, családprogramok 0, az áram árát megduplázták, a gáz árát meg triplázták, elkezdett eladni, Magyarországon sok területet,...

Világ életében hazudott, mikor választást nyert, majd mikor kormányon volt és most az ellenzékben is ezt csinálja!! Ezt ô maga is bevallotta például az Őszödi beszédében, vissza lehet keresni youtubon, a teljes változatát meg ami most nemrég is feltűnt például, a fiatal éveiben, a hazugság módszerei töredéke. (-> Ez szintén így dióhéjban.)

Az Orbán-kormány meg pont, hogy immár 11 éve építi fel Magyarországot, aki ezt nem veszi észre, az hülye! Gyanítom te csak álhírekkel teli baloldali médiákat olvasol és nem nagyon foglalkozol, a minden napi élettel. A magyar nép túlnyomó többsége, akik értelmesek és normális szintű intelligenciával rendelkeznek, azok ismerik a valódi helyzetet. A családi támogatás nagyon ott van, több százezer munkahely teremtések, hatalmas nagy adó csökkentések, illegális migránsoktól való védelem, aminek többek között te is köszönheted, hogy nagy biztonságban vagy és nem kell félned késő délután, este fele az utcákon , hogy netán megtámadnak, kirabolnak, megkéselnek, lelőnek vagy csak simán félholtra vernek és nem erőszakolják meg egy női rokonodat, barátodat vagy ismerősödet sem, többek között a te pénzedből sem tartanak el lusta, bűnöző migránst! (nyilván az utcákon járkálást a Covid időszakot nem beleértve, de hiszem, hogy hamarosan újra visszaáll minden a régi kerékvágásba)

Építkezési támogatás, autó vásárlási támogatás, a Gyurcsányék (abban az időben még MSZP-s volt) elvették a nyugdíjasoktól a 13. havi nyugdíjat is, amit az Orbán-kormány most ad vissza az embereknek, legkésôbb 2022-tôl a 25 év alatti dolgozóknak teljes jövedelem adó mentességet fognak behozni, ami NAGYON jó, többek között én is 70 - 80 ezer forinttal többet fogok keresni és sokkal többet tudok félre rakni meg a mindennapokban gazdálkodni. A vonatjegyeknél minden féle jegyvásárlási kedvezmények,...

(szintén dióhéjban, utána lehet nézni, nem itt fogom kifejteni bővebben, vannak erre más platformok.)

2021. ápr. 22. 23:19
 23/23 anonim válasza:

Fuu nem akartam írni újra írni mert nincs kedvem meg időm itt ilyenekről vitázni, de ennek a 13. Havi nyugdíjnak utána nezhettél volna. Medgyessy Péter vezette be és a Gyurcsány kormány alatt végig fizetve volt Bajnai a válság miatt eltörölte és a fidesz AZÓTA SE ÉS EZUTÁN SE fog fizetni mert ez, hogy plusz egy hetit kap az ember és így négy év alatt kap plusz egy havit ez nem 13. Havi nyugdíj csak az ilyen gyenge elméjűeket lehet vele megvezetni és nagyon jól hangzik mert mindenki úgy tudja, hogy ezt is Gyurcsány b@szta el ők meg nagy lelkűen visszaadják. Hangsúlyozom hogy 12 évre rá hogy Bajnai eltörölte és ráadásul nem egy év alatt lesz plussz egy havi hanem négy.

Meg nekem ez is irónikus egy kicsit. Dübörög a gazdaság de 2 kiló krumpliért eladják a szavazatukat. Pont mint te az SZJA mentességgel. Nem mentesíteni kell hanem normálisan megfizetni. A migransok meg tényleg nem kapnak az én adómból mert azt Viktorék nyúlják le.

2021. ápr. 23. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!