Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt DK-s lányok?

Vannak itt DK-s lányok?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 17. 00:45
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
DK-s lányok nem kéteznek csak kommunista nagymamák
2021. ápr. 20. 06:25
 12/23 anonim válasza:
11es ne szépíts, azok ősanyák már, nem nagymamák 🤣🤣
2021. ápr. 20. 12:52
 13/23 anonim válasza:
Ott van Dobrev, viheted! Fletónak úgy is ott van a szeretője a parlamentben
2021. ápr. 20. 13:32
 14/23 anonim válasza:

Azok az országok ahol lőnek meg fejek hullanak azok nem balosok hanem szélső balosok, de ez a szélső jobbos országokban is pont így volt.

Szerintem meg nem Gyurcsány akar kínai kommunista egyetemet Budapestre hanem a Felcsúti törpediktátor, aki ráadásul egyik nap a szélső jobbos Salvinivel tárgyal másnap a szelsőbalos Kínával.

Amúgy is leállhatnánk már a Gyurcsányozással mert eszméletlen unalmas és értelmetlen meg egyébként se csak ő van a DK-ban.

2021. ápr. 20. 19:39
 15/23 anonim válasza:
Jaja, most is állandóan lövik ki a szemeket.
2021. ápr. 20. 19:59
 16/23 anonim válasza:

Én az vagyok, a transzok jogaièrt szeretnék harcolni, hogy legyen "joguk" abbahagyni a f@szkodást és normálisan élni, kezelő orvos segítségével.

22/L

2021. ápr. 20. 20:27
 17/23 anonim válasza:
Mindenhez van joguk a transzoknak, max gyereket nem fogadhatnak örökbe. Harcolj úgy hogy fogalmad sincs a tényekről, ez az igazi dk (inkább kk) gondolkozás :)
2021. ápr. 20. 20:31
 18/23 anonim válasza:

15-ös.

De most nem is verik szétfele meg gyújtják fel Budapestet.

Akkor a rendőrök kaptak járdalapot az arcukba persze, hogy visszalőtek gumilövedékkel. Most meggyújtanánk a tv székházat a TEK még az emlékezetből is kiírtaná az ott lévőket.

2021. ápr. 20. 23:16
 19/23 anonim válasza:
Azonosító nélküli rendőrök...
2021. ápr. 21. 05:58
 20/23 anonim válasza:

14-es;

Egy nagy sz@rt kommunista egyetem. A kínai kormány és egy ismert egyetem nem függ össze!

Orbánt miért is "törpediáktátor"-zod?

Salvini jobboldali, de nem szélső jobbos. Te valamit nagyon benéztél! És nem azért tárgyal a kormányunk Kínával, mert a kormánya "szélső balos", nem kifejezetten politikailag működnek együtt, hanem üzletileg!

És lesz még Gyurcsányozás rengetegszer! Az egy dolog, hogy te nem ismered a múltját, nem vagy tisztában azzal, hogy ki is ő valójában a politikai életben, nem az amit művel az instagrammon, youtubon, ahol bohóckodik 🤡 jófejnek mutatja magát, ne tévedj: ő csak addig ilyen, amíg nem jut hatalomra (akár a felesége altal) Akkor megmutatja az igazi énjét!! Ez az ember egy kétszínű kígyó! A 2000-es évek elején úgy nyert választást, hogy megváltoztatta a számokat a statisztikákban, stb. Majd 2006 egy jeles év, amikor magyar és izráeli rendőröket küldött az ártatlan magyar emberekre, Budapest utcáin! Véresre verette őket és sokuknak ķilövette a szemeit gumilövedékkel! Felvette az IMF meg a deviza hitelt és eladósította az országot! Meg elkezdett bizonyos magyar területeket eladni idegeneknek! Ezeket a hiteleket, kamatostul fizette vissza az Orbán kormány 2010-ben. Ez volt az első teendőjük egyike.

És még sorolhatnám, hosszú lenne. Majd nem itt, de más platformokon majd készül róla teljes összegzés, meg a mostani hazugásgairól is!!!

Lehet, hogy te unalmasnak tartod, de nem hallgatjuk el a tetteit és nem nézzük ölbe tett kézzel, hogy több embert, fiatalt megvezethessen!!!

2021. ápr. 21. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!